Home & Living

LG ST600 TV Upgrader – Evaluare

Am stat la această evaluare de luni de zile – în speranța că LG va lansa o actualizare a firmware -ului care, în sfârșit, ar face ca lucrurile să funcționeze corect. Din păcate, încă fără nicio indicație a acesteia, precum și cu o declarație de săptămâna trecută a 2 noi module de actualizare TV, se pare că ST600 este un gonner. Sfatul nostru? Cumpărați roku în schimb. Iată evaluarea noastră – despre ceea ce merită.

Nu este un truc că suntem fani uriași ai Plexului chiar aici, la automatizare. Cu toate acestea, în timp ce ne place configurația noastră Mac Mini Powered pe sistemul AV primar, chiar și un MAC de la Second Hand Mini de specificații adecvate este în jur de 350 GBP în aceste zile. Acesta este motivul pentru care am fost încântați să auzim despre o cutie de 100 de lire sterline care ne -ar aduce experiența Plex. A trecut ceva timp de la declarație, însă, în sfârșit, am pus mâna pe una dintre noile casete de actualizare TV LG ST600. Verificați pentru a descoperi exact cum funcționează.

Fizic, sistemul este similar cu un Apple TV, deși este un pic mai mare (11 cm x 11cms x 3cms), chiar și cu PSU -ul său „cărămidă” din exterior, comparativ cu unul interior al ATV2. De asemenea, pe panoul din spate se află un HDMI, un audio optic, precum și o priză Ethernet. S-a dezvoltat în 802.11n Wi-Fi (5 GHz, precum și 2,4 GHz), cu toate acestea, veți dori Ethernet cu fir pentru redare HD fără probleme.

Specificațiile LG arată o utilizare de 17W pentru Bit Fella, precum și este nevoie de aproximativ 35 de secunde pentru a porni. La sosire, sistemul avea nevoie de o actualizare a firmware -ului care a adăugat aplicația Plex (cunoscută sub numele de „Link media” în casetă). Actualizările firmware -ului sunt o simplă problemă de selectare a alegerii dintre unul dintre meniuri din setări, precum și de a -l lăsa să facă lucrurile pentru câteva minute. Din păcate, o eroare în firmware -ul actual (versiunea St.8.79.173.f la momentul evaluării – acum pe St.8.79.198.f – încă cu probleme) înseamnă că doar câteva stiluri de date funcționează chiar acum.

LG ST600 (jos) în comparație cu Apple TV 2

Filtrele sunt ceva ce ați utilizat deja dacă sunteți un utilizator Plex. Puteți selecta pentru a vizualiza filmele „difuzate recent” sau „adăugat recent”, precum și TV, de exemplu. Sau săriți la „Show -uri vizualizate recent” pentru a continua să vizionați o serie sau „episoade vizualizate recent” vă va permite să continuați să urmăriți unde ați plecat pe orice tip de alt client Plex din jurul casei. Puteți începe de fapt să vizionați un film pe iMac în bucătărie, să continuați pe iPad în … tuse, camera de odihnă. Apoi ridicați de unde ați plecat pe ST600 în dormitor.

Pe lângă filtrele puteți naviga, deși tastatura de pe ecran este o durere de utilizat. Ar fi bine să vezi că s -a făcut nava sistemului cu o telecomandă care are o tastatură QWERTY decentă integrată, cum ar fi cea de boxee. Așa cum era de așteptat, UI nu este mai degrabă asemănător cu Apple, precum și este lent, lucru care va frustra cu siguranță persoanele utilizate pentru experiența Plex „completă” pe un Mac sau PC. Cu toate acestea, aceasta este o cutie care va juca MKV -urile dvs. de 1080p, spre deosebire de opțiunea ATVS Finicky a conținutului de 720p formatat de Apple Friendly.

Butonul USB montat pe lateral și resetare

Gestionarea de la distanță diminutivă este într -adevăr destul de drăguță în mână, precum și simplă de utilizat. Zona de biți din mijlocul controlerului cu 4 căi pare să fie sensibilă la atingere, precum și vă permite cu adevărat să gestionați indicatorul de pe ecran în timp ce vă aflați în browserul web.

Gestionarea la distanță furnizată este o unitate de biți decentă

Navigarea de filme va părea familiară utilizatorilor Plex

Navigarea emisiunilor TV

Navigarea cu filmele dvs., precum și emisiunile TV va fi familiară pentru utilizatorii Plex. Deși este cu siguranță o experiență „redusă” în comparație cu cea la care puteți fi utilizat pe Mac, este totuși suficient de magia Plex pentru a-l utiliza. Cu siguranță este un pas mare deasupra navigării tipice a folderului / datelor multor alte casete de top setate similare. Într -adevăr, o astfel de aplicație există pe ST600 (pe care am utilizat -o pentru a testa redarea 1080p MKV), precum și este destul de groaznic să ne întoarcem la acest tip de lucruri atunci când ați utilizat Biblioteca Plex.

„Powered by Plex”

Urmăriți toate videoclipurile dvs. web preferate cu pluginuri Plex

Există și alte atingeri frumoase. Când redați muzică, sistemul se reduce pe ecranul TV, cu excepția puținelor informații, precum și gestionarea panoului care se deplasează pe ecran, pentru a nu se înscrie pe cea mai bună plasmă.

ST600 are o varietate de alte dezvoltări în aplicații, plus „magazinul” omniprezent pentru a achiziționa atât completări, cât și adaosuri plătite. Cu toate acestea, dacă sunteți utilizat la orice tip de smartphone -ul contemporan, tabletă sau un sistem de operare contemporan de astăzi, acestea vor dori cel mai probabil să vă facă să vă mâncați propria față.

Concluzie – Ne gândim cu adevărat doar la LG600 ca la o cutie de plex accesibilă pentru zonele secundare precum dormitoarele. Cu toate acestea, începând de astăzi, firmware -ul nu va juca multe dintre tipurile de date pe care le cerem în aplicația Media Link (Plex) (chiar dacă funcționează în aplicația fundamentală a jucătorilor de film). În timp ce așteptăm să vedem ce aduc noile casete de actualizare TV mai târziu în an, vă puteți obține o experiență mult mai bunăNCE prin utilizarea widget-ului pentru jucătorii de raze albastre Samsung, precum și televizoare-inspectați acest link pentru toate informațiile.

Disponibil de la Amazon

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Roku dezvăluie | HD Streaming Media Player

13.132 recenzii

19,99 £

Cumpărați pe Amazon

2

Roku Streaming Stick+ | HD/4K/HDR streaming media player, negru

4.622 recenzii

47,99 £

Cumpărați pe Amazon

3

Roku Streaming Stick 4K | HD/4K/HDR Streaming Media Player

120 de recenzii

39,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

Plex.tv

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *