Home & Living

#4: Decorarea do -urilor și nu de la designerul Orlando Soria

Bine ați venit la notele de spectacol pentru episodul#4 din Young House Love are un podcast. În episodul din această săptămână, designerul de interior Orlando Soria oferă recomandări inteligente pentru navigarea provocărilor comune de decorare, cum ar fi să -ți găsești stilul, să amesteci modele și să -ți dai seama de unde va începe. De asemenea, împărtășim modul în care proiectele noastre de construcții au devenit puțin mai rapide, ce modernizare a casei întregi ne luminează ziua și de ce garajul nostru are nevoie de un ajutor sever. În plus, explorăm câteva nume de culori de vopsea titilante, împreună cu munca unuia dintre spațiile de tranzacționare ”, mulți designeri memorabili.

Puteți găsi acest episod pe iTunes, Google Play, Stitcher și Tunein Radio – sau să -l redați mai jos! Apoi folosiți această pagină pentru a verifica orice linkuri, note sau fotografii la care am făcut referire.

Ce mai e nou
Videoclipurile noastre preferate

Iată becurile LED pe care le folosim în toată casa noastră, vândute într-un pachet de șase pe Amazon.

Puteți vedea un singur perete pe care l -am „tăiat” în garajul nostru începând de la pag. 216 din cartea noastră, Lovable Livable Home.

Iată fotografii și o excursie video a unui alt spațiu neterminat, care a fost dezorganizat ridicol în ultima noastră casă: atelierul nostru de subsol dezordonat. Și iată cum am organizat -o în cele din urmă.

Ce nu

Acestea sunt culorile de vopsea care se simt puțin flirtante: plăcere divină, seducție, buze fierbinți, întâlnire secretă și snugglepuss. (De asemenea, trebuie să mărturisesc că, în asamblarea acestor note de spectacol, am descoperit că răspunsul meu alcătuit, nota de dragoste, există de fapt peste mări … și de două companii diferite! Iată unul care este off-white în Australia și altul care este roz moale-doar cum a ghicit Sherry – în Marea Britanie.)

Iată ghidurile de la Popsugar și foarte simple despre cât de des trebuie spălate diverse categorii de îmbrăcăminte (și iată multe mai multe despre persoana care își spală blugii la fiecare șase luni).

În cele din urmă, iată rotunjirea BuzzFeed a „cel mai mare” hit-uri ale lui Hildi Santo-Tomas pe spațiile de tranzacționare.

Orlando Soria

Puteți consulta blogul lui Orlando, Hommemaker și puteți vedea despre ce este vorba despre Homepolish.

Orlando a postat, de asemenea, fotografiile minunate înainte și după restaurarea condominiei sale (aka, „Orcondo”) – precum camera de living și mese și bucătăria și băile sale.

Și, desigur, iată contul plin de umor de Instagram al lui Orlando: @Mrorlandosoria

Săpăm

Iată Ryobi Airstrike Nailer renovat din fabrică pe care l -am achiziționat (din nou, este cu 35 de dolari mai accesibil decât unul nou) – doar nu uitați să obțineți o baterie și încărcător dacă nu aveți deja una. Îl puteți vedea în acțiune mai jos, din această postare despre bonusul nostru de oferte încorporate.

În cele din urmă, iată Stitchfix, serviciul pe care Sherry l -a iubit, nu -l iubea și i -a plăcut din nou să -și diversifice negru pe garderoba neagră.

PSST- încercând să găsim ceva în care am săpat într-un episod trecut, dar nu vă amintiți în ce note de spectacol trebuie să faceți clic? Ei bine, iată o listă principală cu tot ceea ce am săpat din toate episoadele trecute.

*Această pagină este formată din link -uri de afiliere

Mai multe articole de la Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *