Home & Living

Mai multe bloguri care să le placă

este dificil de crezut că Canadian Home & House a fost de aproape 23 de ani acum. În acea perioadă, apetitul public pentru stil, precum și înfrumusețare a crescut exponențial (ce am folosit pentru a urmări înainte de HGTV?!). Este exact același lucru pentru noi editori H&H: indiferent de câte spectacole de stil, reviste, precum și bloguri pe care le puteți arunca la noi, ne dorim întotdeauna mai mult, mai mult, mai multe.

Vă puteți aminti că am enumerat deja câteva dintre blogurile noastre de stil preferate mai devreme în acest spațiu, cum ar fi terapia de apartamente, design*burete, dorim să influențeze, precum și aspecte ale stilului. Cu toate acestea, nu credeți că ne -am putea opri acolo, nu -i așa? Oh nu! Iată câteva alte bloguri pe care cu siguranță cezi să le marcăm, RSS sau să le respecți pe Twitter.

“Style Court vorbește foarte mult despre tablouri, precum și despre artiști, cu toate acestea, ca o istorie a artei, apreciez aspectul mai profund asupra artei, precum și istoria designului, precum și rădăcinile”, afirmă editorul de stil H&H, Michael Penney. “Vedeți întotdeauna lucruri despre care credeți că au fost noi modele, precum și să recunoașteți temele lor decorative, precum și au fost în jur pentru totdeauna. Mă bazează pe cunoștințele mele în stilul meu interior.” (Căutați galeria noastră de stil de stil, prezentând luni, 28 septembrie.)

De asemenea, lui Penney îi plac proiectele de inspirație ale lui Purl Bee. „Este fantastic pentru Recessionista cu idei de a face-vă”, spune el. “Se potrivește complet cu toate modelele făcute manual, de atingere umană, pe care le vedem disponibile, cum ar fi pâslă, tricotat prin cablu, precum și patchwork. Îmi place și vibrația umilă, în orașul mic. La fel de mult și atât de colorată!”

De asemenea, ne place Arren Williams Style Lab pentru descoperirile sale contemporane, precum și buzunarele de tapet (căutați casa renovată recent a lui Arren într -o problemă din 2010 de H&H). Decor8 pentru florile sale, mobilierul vintage-chic, precum și lucrările de artă. precum și tot ce este mai bun pentru a expune motivațiile uimitoare, precum și interioarele artiștilor, designerilor, proprietarilor de galerii, precum și altele. Pe lângă faptul că suntem pe subiectul voyeurismului decor, trebuie să vă placă și interioarele offbeat prezentate și pe Selby.

Încă nu ne -am epuizat lista de bloguri preferate, precum și căutăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe. Până data viitoare, ne dorim punctul de vedere pe blogurile de top pentru design, decorare, mâncare, precum și distracție. Vă rugăm să ne ajutați să ne rezolvăm: conectați -ne la blogurile preferate!

Credite foto:
1. Steagul reciclat © Zannah Cooper de la Style Court
2. Charley Harper Needlepoint Canvas de la Purl Bee
3. Scaun Acapulco Importat de Innit Design de la Arren Williams Style Lab

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *