Uncategorized

Plex House aduce schimbarea individuală, precum și controalele parentale

, Plex au dezvăluit noua lor actualizare „acasă” care aduce una dintre cele mai solicitate caracteristici pentru serverul media extrem de apreciat …

Mă bucur să dezvăluie că controalele parentale, precum și mai multe sunt oferite astăzi în tipul unei funcții remarcabile care ne place să apeleze la telefon Plex … ne-am propus să facem din Plex o locație mult mai bună pentru gospodăriile cu acces la câștig fin de câștig la controale, mutând toată administrarea serverului în aplicația web, precum și să vă permită să specificați rapid scorurile de materiale precise accesibile de toți prietenii buni, precum și de familie.

Conturile de utilizator pot fi securizate cu un PIN și puteți adăuga până la 15 membri în plus la casa dvs. Plex. Când este activat, orice tip de aplicație, dispozitiv sau instrument care se conectează la serverul dvs. Plex va fi necesar să fie conectat la un cont Plex. De asemenea, serverul DLNA va fi dezactivat, deoarece acest lucru ar permite accesul complet fără restricții la mass -media.

Fiecare cont poate avea propriile scoruri stabilite pentru fiecare secțiune de bibliotecă, permițând părinților să restricționeze ceea ce pot vedea copiii lor.

Deocamdată, funcția casei este acceptată pe Plex House Theatre, Roku și aplicația web Plex, celelalte platforme fiind adăugate în săptămânile următoare, precum și luni.

Aceste caracteristici de partajare cu granulație fină, case multiuser, precum și schimbarea rapidă a individului sunt limitate la deținătorii de treceri Plex deocamdată, deși multiuser -ul standard, precum și acum funcțiile de joc sunt gratuite pentru toți utilizatorii.

www.plex.tv: Plex, precum și Mac Mini

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *