Home & Living

Bucătărie Pick-Me-Ups

Până acum, mă aștept că ați văzut prosopul de ceai pe care l-am încadrat pentru a-l avea în numărul nostru din iunie 2009. Oricât de mult îmi place lovitura noastră, a fost o sarcină grea, restrângerea la un singur prosop de ceai.

Acum nu sunt sigur dacă este fundalul meu britanic, cu toate acestea am o obsesie minoră cu prosoape de ceai. Am o colecție de dimensiuni destul de mult la casă, precum și continuu să o adaug ori de câte ori pot. Descoperirea mea semnificativă este cel mai probabil cel tipărit pentru evenimentul de nuntă al prințesei Diana, precum și al prințului Charles.

Din fericire, aceste alegeri sunt mult mai ușor de găsit de:

1. Cuppa ceai de domnul Ps. Mug O ‘Char? Elegantă o bere? ceasca de ceai? Pot de Rosie Lea? Une Tasse de Thé? Cu toate acestea, selectați pentru a -l afirma, acest prosop de ceai este sigur că va transmite mesajul.
16 ”x 28”; 100% bumbac, tipărit manual în Marea Britanie

2. Beetroot prin design -uri bogate. Sfecla este o legumă britanică cu adevărat grozavă; Gnarly la exterior, precum și excepțional de superb pe dinăuntru. Aparent, romanii credeau că este un afrodisiac, precum și des (dacă mănânci o mare parte din el), este posibil să ai impacturi roz, deoarece trece inofensiv cu sistemul tău digestiv! Hoorah pentru acest prosop de ceai de sfeclă.
18 ”x 29”; 100% bumbac.

3. Prosop „T” de către maniclec. Voi avea un „t”, vă rog, Bob. ia-l?! Este un prosop de ceai T-TWEL! Clasic…
18 ”x 28”; Bumbac natural 100% greutăți.

4. Nu sunt un prosop de masă de hârtie de la Great Egg. Rupeți -vă dependența de prosoape de hârtie investind într -un prosop de masă din bumbac! Prosop de masă de 20 ”x 28” de 20 ”, cu imagini amuzante cu mătase, precum și ziceri de genul„ Nu sunt un prosop de hârtie ”sau„ instabil emoțional ”.

5. Mănâncă la House Meal Prosop de Blue Q de la Great Egg. Mănâncă -ți broccoli. Deci, ce ai descoperit în instituție astăzi? Nu mai lovești sora ta. Obțineți mamei încă un pahar de vin. Prosop de masă gigantic de 20 ”x 28”, țesut manual în India de Fibinda și imprimate cu ecran cu cerneluri non-toxice pe bază de apă.

Credite foto:
1. Cuppa ceai de domnul PS de la www.todryfor.com
2. Beetroot by Rich Styles de la www.todryfor.com
3. Prosop „T” de către maniculele de la www.todryfor.com
4. Nu sunt un prosop de masă de hârtie de albastru Q Q
5. Mănâncă la House Meal Prosop de Blue Q

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *