Uncategorized

Rowhouse Reno: 1 lună de plecat!

Suntem în sfârșit în întinderea casei renovării noastre. (Faceți clic aici chiar dacă ați ratat postările mele anterioare.) Podelele au fost instalate, alese de gresie, aparate livrate, primerul se ridică, precum și dulapurile sunt făcute. În cele din urmă, vedem că se reunește. Am crezut că vă voi oferi o excursie generală a ceea ce apare Reno cu doar 30 de zile delegate.

Exteriorul din spate așteaptă cu răbdare pe suprafața stucului său – trebuie să fie săptămâna aceasta dacă ploaia rămâne departe.

Aici am dormit cu renovarea, cu toate acestea am luat o decizie de a o deschide, precum și acum este spațiul de deținere pentru toate materialele, precum și pentru finisaje. Acum locuim la etaj la birou. Este confortabil.

Acest lucru este preluat de la intrarea în zona bucătăriei, precum și puteți vedea în spatele casei. Am creat pe noi înșine toți pereții pentru a ajuta să mențină costurile.

Iată direcția opusă privind spre ușa din față din spatele casei. Sunt extrem de încântat ca dulapurile să ajungă!

Acesta este al doilea etaj care privește pe hol spre dormitor. Acest spațiu este cel mai apropiat de a fi terminat. Când ne obținem ușile, ne putem păși mobilierul!

Clădirea a fost partea simplă. Selectarea tuturor finalizării a fost o mare muncă, cu toate acestea am obținut -o la fel de bine ca și cu noi încă căsătoriți. Am avut un pic de ajutor: Kitty ne -a asistat să alegem pe culoarea stucului.

Tigla din camera de duș cu baie în cele din urmă crește. Sunt atât de încântat de exact cum se dovedește. Este extrem de satisfăcător să vedeți în cele din urmă conceptele dvs. pe hârtie să se transforme în realitate. Până acum nu regretă!

În ultimul moment, am luat o decizie de a reproiecta intrarea. O să o eliminăm o perioadă, cu toate acestea, pe lângă munca pe care am făcut -o, nu doream ca prima percepție să fie cea a vechii case întunecate. Obținerea finală de șlefuire a gips -cartonului, precum și va fi pregătită pentru amorsare, precum și pentru țiglă săptămâna viitoare. Cealaltă jumătate a mea a petrecut în weekend-ul scârțâit de mână, precum și șlefuirea lacului de floricele din arcadă. Sunt atât de încântat că l -a salvat.

Rămâneți la curent cu mult mai multe articole pe blog despre progres!

Credite foto: 1-10. Mandy Milks

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *