Uncategorized

Produse pentru o casă mai sănătoasă

cu începutul lunii noiembrie vine sezonul gripei, precum și memento -uri nelimitate pentru a obține gripa. Dincolo de lovitură, există pași pe care îi puteți face pentru a vă garanta, precum și gospodăria dvs. să aveți o casă mai sănătoasă. (Această publicație de blog este sponsorizată de Swordfish UVC Air Tratament.)

Aerul interior poate fi de cinci ori mult mai poluat decât aerul exterior. Multe produse din aer interior de înaltă calitate captează poluanții, cu toate acestea, purificatorii de aer UV ușor de instalat Swordfish® ucid virusuri aeriene nevăzute, bacterii, mucegai, precum și acarieni de praf. Utilizată în spitale, inovația UVC utilizează lumină ultravioletă pentru a curăța aerul pe care îl respiră gospodăria, precum și poate ajuta la evitarea răspândirii răcelilor, precum și a gripei.

Pur și simplu instalați o casă întreagă de pește de sabie în sistemul dvs. de conducte sau deasupra bobinei de aer condiționat. Instalarea durează aproximativ 15 minute, precum și toate instrumentele necesare sunt incluse. Bonus: este eficient din punct de vedere al energiei, precum și fără substanțe chimice.

Pentru condominiu, precum și locuitori de casă, este disponibil și sistemul portabil de pește de sabie. De asemenea, atenuează alergia, astmul, precum și simptomele de gripă.

În altă parte a casei dvs., gândiți -vă la utilizarea produselor ecologice pentru a evita răspândirea germenilor. Tehnica aduce curățenie în toate scopurile, precum și șervețele de dezinfectare (excelent pentru mâncăruri, tastaturi, precum și aproape orice tip de suprafață dificilă), precum și un spray de curățare a zonei de bucătărie actibacteriene, care funcționează, de asemenea, pe gripa A, printre alte germeni.

Dincolo de păstrarea contra-germenilor, produsele ecologice merită să vă gândiți la alte sarcini de curățare. Produsele curate de natură fabricată de canadian oferă servicii fără toxine pentru sarcinile zilnice la domiciliu-de la îngrijirea mesei, rufe, precum și mult mai mult-precum și sunt biodegradabile.

Sunteți gata să vă faceți casa mai sănătoasă? Accesați Swordfishuv.com pentru rate de reduceri fantastice în timpul lunii de înțelegere a gripei.

Credite foto: 1, 2. Swordfish3, 4. Produse de mediu de bază

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *