Home & Living

Serviciile precum Apple Music vor eșua în cele din urmă din cauza artiștilor lacomi?

Serviciile de abonament la muzică își vor pierde în cele din urmă apelul din cauza artiștilor lacomi? Da, te uit la tine Adele.

Adele a ales să maximizeze profiturile de la lansarea celui de -al treilea album și să -și crească valoarea netă (în prezent la nord de 50 de milioane de lire sterline), interzicând -o de la toate serviciile de streaming discrete (este disponibilă mixtă la întâmplare cu alte melodii pe unele servicii de radio în streaming).

Revenirile de pe piesele de streaming par să varieze și au fost controversate pentru numeroși artiști. Pe de altă parte, vânzările de albume bune de modă veche sunt mult mai imediate și mai profitabile.

Am auzit câteva fapte uimitoare (neconfirmate) și cifre despre vânzările albumului „25” la radio în ultimele zile – 42% reducere a tuturor muzicii achiziționate sau consumate în ultima săptămână a fost Adele’s, iar „25” Outlold Outlold Următoarele 83 de albume din topuri combinate.

Decizia inteligentă atunci din partea Adelei de a vinde nu. Și dacă tu sau cu mine am fi în poziția ei, am fi făcut ceva diferit?

Înrudite: căștile mele wireless preferate revizuite

Din punct de vedere al abonaților Apple Music, din fericire, nu toate albumele noi sunt aceleași. Colaborarea mult așteptată a lui Jean Michel Jarre „Electronica 1: The Time Machine” a fost lansată luna trecută și am putut să o transmit imediat de la Apple Music.

Dar acum există această îndoială cu privire la fiecare nouă versiune viitoare. Va fi noul album Coldplay care va avea loc vineri sau va fi o altă afacere de achiziție?

În ciuda întrebării mele răutăcioase, desigur cred că toți artiștii ar trebui să fie total liberi pentru a decide singuri ceea ce vor să termine cu propriile lor lucrări și felicitări pentru Adele pentru succesul ei substanțial.

Dar dacă în prezent cântăriți ideea de a vă închiria muzica în loc să o achiziționați, justificând costurile spunându -vă că nu va mai trebui să mai cumpărați un alt album, atunci trebuie să fiți conștienți că nu se rezolvă destul Toți sperau.

Spuneți -ne gândurile dvs. în comentariile de mai jos.

Apple.com/music: Spotify.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *