Uncategorized

Întrebați un designer: Actualizare a zonei de bucătărie rentabile

Î: Ajutor! Am nevoie de câteva concepte despre exact cum să -mi actualizez bucătăria din anii 1980. Din păcate, noi dulapuri nu sunt în bugetul nostru, cu toate acestea am dori să înlocuim blatul, backsplash, precum și aparatele. Orice tip de, precum și toate recomandările sunt binevenite!

– F.M., prin e -mail (pentru a trimite propria întrebare, consultați pagina noastră de designer ™.)

R. Nu cred că trebuie să vă preocupați cu privire la înlocuirea dulapurilor dvs. Se pare că sunt într -o formă decentă, au un stil simplu, precum și să vă ofere mult stocare. De asemenea, dacă treceți la aparate din oțel inoxidabil, acestea vor arăta ca noi. Apoi, oferiți-vă zona de bucătărie o facelift în stil rapid și ușor.

Pentru un nou backsplash, fără o mulțime de cheltuieli sau efort, acoperiți -vă unul de granit existent cu oțel inoxidabil. Puteți parcurge rapid calea DIY cu panourile de perete Fastbo ale IKEA. Sunt confecționate dintr-un laminat completat cu folie de aluminiu cu lac limpede pentru aspectul oțelului inoxidabil.

Ți-aș păstra blaturile albe-noul backsplash din oțel inoxidabil le va oferi o margine contemporană-precum și va înlocui doar blatul insulei cu marmura Carrara. Apoi, schimbați chiuveta din zona de bucătărie pentru chiuveta de boltă (prezentată) de la Kohler. Are un stil de restaurant supra-montat, cu un profil subțire, astfel încât oferă iluzia unei scăderi, cu toate acestea poate fi instalată fără a scoate blatul. Împerechează -l cu robinetul tradițional din oțel inoxidabil Moen de 90 de grade (prezentat) pentru un combo lustruit.

Apoi, pentru a încălzi toate acele finisaje netede, inclusiv dulapurile albe lucioase, treceți la o podea din lemn. Colecția Summit Designer de la Torlys prezintă scânduri care au aproape 6 ″ lățime pentru un aspect oarecum de țară pentru a contrasta cu modernizările mai contemporane. Du -te întuneric, ca în lovitura noastră de motivație, cu culoarea de stejar tiramisu sau mai deschisă cu biscotti de stejar (ambele arătate); Fie va adăuga o notă organică. Cea mai bună parte este că puteți așeza scândurile direct peste plăcile ceramice!

Schimbă -ți micile pandantive pentru două dintre luminile Caravaggio (prezentate). Vor avea mai mult efect în cameră, precum și suprafața mat va reda noile elemente lustruite.

Sunt un fan imens al utilizării prosoapelor de ceai colorate genial pentru a introduce modelul. Prosoapele de ceai Sullivan de la Pehr (prezentate) vor aduce un perforat perfect de personaj în bucătărie.

Vedeți mai multe răspunsuri la un designer. În plus, trimiteți -vă propria întrebare, cu indicații de la pagina noastră de designer ™.

1. Lumina caravaggio, ușoară. 2. Oak Biscotti (partea de sus), precum și pardoseala de stejar tiramisu, torlys. 3. Prosoape de ceai, de la stânga: Fleur de Lys, Leaf, Pehr. 4. Faucet tradițional de 90 de grade, Moen. 5. Chiuvetă de boltă, Kohler.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *