Home & Living

Trivele de băuturi DIY

Încerc să profit la maxim de ultimele zile din vară, distrând în aer liber cât mai des posibil, precum și aceste coaste destul de gresie fac un plus fantastic pentru a lua masa în aer liber. Glazurați în tonuri calmante de pământ, plăcile inspirate de mauri sunt similare cu ceva ce puteți descoperi pe terasa de piatră a unui vechi palazzo italian, cu toate acestea, va arăta la fel de frumos deasupra propriei tale mese de picnic din curte. Coasterii își iau timp extrem de puțin, precum și bani.

Materiale, precum și instrumente

Placi ceramice

Simțit

lipici alb

Creion

Foarfece

Pasul 1: Tigla sursă

Placile nu sunt oferite individual, astfel încât această meserie este mai simplă dacă aveți gresie de gresie dintr -o renovare recentă. În mod alternativ, inspectați un magazin regional de salvare, cum ar fi Habitat for Humanity Restore, pentru țiglă rămase. Am ales două plăci ceramice diferite, oricât de complementare: o faianță pătrată ușoară, cu liniuțe subtile, precum și două plăci curbate cu apel sculptural. În cele din urmă, garantați că plăcile sunt suficiente pentru a se potrivi cu un pahar de apă.

Pasul 2: adere simțiți

Puneți plăci pe o foaie de pâslă, precum și urmăriți formele lor cu un creion sau cu cretă dacă pâslă este neagră. Tăiați bine formele din pâslă, precum și lipici -le pe partea din spate a țiglării cu lipici alb sau un pistol cu ​​lipici fierbinte. Când lipiciul este uscat, tivul tău transformat în gresie este pregătit să țină un cocktail!

Consolă cu vârf de marmură, mjo? Lk; Walker Zanger Tiles, Tiles Plus.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *