Home & Living

ComfortClick Manager KNX Visualization Software

KOMONFELKLIK, un specialist în dezvoltarea software -ului de automatizare a casei, este fericit să prezinte software -ul de vizualizare KNX Manager Manager, care permite automatizarea completă a clădirilor și gestionarea prin orice dispozitiv cu Android, iOS, MacOS sau Windows Platform.

„ComfortClick Manager oferă un serviciu confortabil de automatizare a locuinței pentru integratori de sistem și DIYS și poate fi implementat în clădiri rezidențiale și comerciale. Obiectivele de dezvoltare s -au concentrat pe satisfacerea nevoilor atât ale integratorilor de sistem, cât și ale utilizatorilor finali. Rezultatul este serviciul de automatizare a casei, care este ușor de utilizat, flexibil, pe scară largă și accesibil. Câteva dintre beneficiile esențiale ale Managerului ComfortClick sunt:

CONSTRUCTII MANEAZĂ prin orice dispozitiv – cu numărul tot mai mare de platforme diferite care controlează utilizarea gadgeturilor, este esențial să aveți un serviciu universal care să funcționeze cu orice dispozitiv. ComfortClick Manager permite urmărirea și gestionarea eficientă a sistemelor de automatizare a clădirilor bazate pe KNX prin dispozitivul favorizat al utilizatorului, care poate fi orice, de la un iPhone la un dispozitiv bazat pe Android sau Windows.

Automatizare – deși este una dintre caracteristicile esențiale, partea de automatizare a automatizării locuințelor este adesea trecută cu vederea. Un sistem eficient de automatizare a locuințelor ar trebui să ofere imediat economii de energie, siguranță și confort sporit, fără ca persoanele să fie nevoite să facă nimic. ComfortClick Manager oferă o gamă largă de sarcini de automatizare, de la funcții raționale, programe, jurnal de date și scene până la simularea timpului de operare și a prezenței.

Aplicabilitate largă – Beneficiile oricărui sistem de automatizare a locuințelor depind foarte mult de numărul de dispozitive de construcție integrate. ComfortClick Manager oferă asistență nu numai pentru KNX, ci și pentru sistemul de alarmă DSC, Global Caché Devices, IP video video, XBMC (Beta) și modemuri USB GSM. În toamna, caracteristicile Managerului ComfortClick vor fi îmbunătățite cu asistența Zigbee.

Configurare rapidă și eficientă a clădirii – timpul este bani. Probabil că fiecare integrator de sistem ar dori să finalizeze configurația sistemului în cel mai scurt timp posibil, cu cea mai mică frustrare. Pachetul software ComfortClick Manager include o aplicație de configurare care poate fi gestionată de aproape oricine are cunoștințe tehnice. Configurația sistemului are nevoie de un singur design GUI, care se potrivește cu toate gadgeturile de control (Apple, Android și Windows), reducând astfel timpul de configurare la minimum.

Preț confortabil – Atunci când alegeți cel mai bun serviciu de automatizare la domiciliu, acesta este adesea la raportul de performanță al prețurilor. Primul pas este de obicei evaluarea performanței produsului. Pentru a fi cât se poate de transparent, Korundklik oferă o versiune complet practică, permițând integratorilor de sistem să facă toate testele înainte de a alege să cumpere.

Prețul produsului nu include adesea toate costurile care apar pe durata de viață a produsului. Cu confortul Manager, costurile post-cumpărare sunt reduse la minimum. Un exemplu este aplicația client care poate fi utilizată pe orice număr de dispozitive de control, ceea ce implică faptul că achiziționarea unui nou iPhone nu include și costurile pentru o nouă licență. Există, de asemenea, o versiune total gratuită a ConfortClick Manager disponibil, care poate fi utilizat pentru apartamente mai mici. Rezumat scurt al caracteristicilor esențiale ale managerului de confort: Manager:

Building Gestionare prin orice dispozitiv cu Android, iOS, macOS sau Windows Platform.

Suport pentru sistemul KNX, alarma DSC, Global Caché Devices, IP video video, XBMC (Beta) și modem USB GSM. Sprijinul Zigbee care vine toamna.

Posibilitatea diverselor sarcini de automatizare (de exemplu, operații raționale, programe, jurnal de date, simulare a prezenței etc.).

Configurare rapidă și eficientă a clădirii inteligente. Aceeași GUI se potrivește tuturor dispozitivelor de control.

Cu o singură licență, puteți utiliza aplicația CMClient pe orice număr de gadgeturi de control (iPhone, iPad, Andorid și Windows, bazate pe Windows). ”

www.comfortclick.com: Alte articole EIB / KNX

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *