Uncategorized

Noul Yale Conexis L1 Smart Door Lock

Noul Conexis L1 Smart Lock de la Yale vă pune pe deplin controlul ușii dvs., permițându -vă să configurați, să controlați și să deblocați casa de pe smartphone -ul dvs. Aplicație.

Pentru cea mai mare liniște sufletească, puteți crea și trimite chei mobile familiei și prietenilor și puteți urmări cine vine și merge pur și simplu folosind smartphone -ul. Datorită noii funcționalități Twist and Go, puteți, de asemenea, să vă răsuciți telefonul la 90 de grade pentru a debloca ușa din față, precum și de a alege o etichetă crucială, card crucial sau etichetă telefonică, în funcție de preferințe.
Și nu vă faceți griji dacă energia electrică scade! Blocarea inteligentă este alimentată de patru baterii AA și va trimite o notificare de alertare către smartphone -ul dvs. atunci când bateriile încep să funcționeze jos. Are chiar și un port de conectare a bateriei de rezervă pe partea sa externă, care poate fi utilizat pentru a alimenta blocarea în cazul unei baterii plate.

Simțirea în siguranță și în siguranță este o nevoie pentru orice proprietar. În plus față de o alarmă de manipulare, blocarea ușii inteligente îndeplinește standardul de siguranță PAS24. Ușor de instalat, blocarea este compatibilă cu o mulțime de încuietori multipoint pe piață și necesită doar o singură măsură de șurubelniță și bandă pentru a se potrivi.
Când sunt legați de un modul wireless Yale, utilizatorii pot conecta Conexis L1 la alte produse Smart Yale, inclusiv alarma Smart Home Yale sau gama inteligentă CCTV, care poate fi controlată cu aplicația Yale gratuită. În mod alternativ, blocarea se va conecta și la sistemele de renume inteligente pentru locuințe atunci când este montat modulul corespunzător.

Vânzare

1.400 de recenzii

Yale SD-L1000-CH Conexis L1 ușă inteligentă, controlul aplicației, etichete de cheie/telefon, blocare/deblocare la distanță, finisare cromată

Keyless – vă oferă libertatea de a vă asigura casa fără a fi nevoie de o cheie.
Simplu de potrivit – potrivit pentru o mulțime de uși din PVC și compuse, este necesară doar o șurubelniță.
BSI aprobat – Primul BSI World BSI a aprobat BLACK SMART.

164,25 GBP

Intrați pe Amazon

www.yale.co.uk/smart-living: Disponibil de la Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de publicitate pentru produse Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *