Home & Living

Nexgen lansează Xray Remote Extenders – oamenii controlează lucrurile prin pereți

ideea creării unei baterii cu un emițător RF încorporat pentru a converti telecomanda IR în ceva care ar funcționa prin pereți a fost în jur din 2004.

Acum, Nexgen a anunțat două sisteme noi care lucrează până la 40 de metri distanță de echipamentul dvs. Extenderul de la distanță XRAY (59 GBP) și Elevanced Genius Remote Extender (69 GBP) care vor opera mai multe cutii Sky individual, de exemplu. Consultați detaliile complete de PR și videoclipul după salt.

„Nexgen lansează Duo de Xray Remote Extenders – Runcorn, Cheshire, Marea Britanie 23 mai 2011 – Nexgen, un furnizor inovator de servicii de produse distincte pentru piețele A/V, a anunțat două noi extensii de la distanță XRAY care ambele iau telecomenzi obișnuite și le oferă și le oferă telecomenzi obișnuite și le oferă și le oferă controalele obișnuite, cât și le oferă le -au dat la distanță obișnuită și le oferă le -au dat la distanță obișnuită, cât și de a le oferi le -au dat la distanță obișnuită, cât și Capacitate RF puternică. Pur și simplu înlocuind una dintre bateriile AA sau AAA de la distanță cu un emițător de baterii furnizat, utilizatorul poate merge acum de la cameră în cameră și componente de control până la 100 ‘distanță, toate fără a fi nevoie de linie directă de vedere. Tehnologia de extensie la distanță funcționează chiar în spatele dulapurilor și ușilor dulapului.

Introdus inițial în SUA în 2004 și folosind tehnologie brevetată, extenderul original de la distanță a suferit o îmbunătățire continuă de -a lungul anilor. Cu toate acestea, actualizările recente au fost suficient de semnificative pentru a merita un nou nume de model, iar Nexgen numește acum acest produs modernizat „plus”. Noul și îmbunătățit extensor de la distanță (59,00 GBP) are un chipset de mare viteză pentru a lucra cu practic fiecare la distanță de pe piață, o gamă extinsă pentru a lucra practic în orice casă, Baterii notate UL și o sursă de alimentare verde care reduce consumul de energie.

Geniul (69,00 lire sterline) are toate caracteristicile The Remote Extender Plus cu adăugarea receptorului inteligent care poate selecta din 256 de coduri care pot controla acum până la 256 de componente de aceeași marcă în mod independent. Receptorul de geniu prezintă un nou design elegant, cu două ieșiri emițătoare pentru 56K și 38K sau ambele pentru 38K. Există, de asemenea, două sloturi de încărcare a bateriei 2/3 AAA.

Geniul este ideal pentru instalații rezidențiale de înaltă calitate, cu mai multe sisteme, cum ar fi apartamente și apartamente înalte, precum și diverse locuri comerciale ușoare, cum ar fi baruri sportive, birouri stomatologice, showroom-uri dealeri etc. baterii și o sursă de alimentare verde eficientă din punct de vedere energetic.

Extinderile de la distanță XRAY se transportă acum și vor fi la demonstrație la evenimentul Cedia Home Technology, Stand # D7, 28-30 iunie 2011 la London Excel.

Caracteristici cheie

Funcționează cu multe telecomenzi AA și AAA

Receptorul are încărcător încorporat, vine cu (2) 2/3 AA baterii reîncărcabile de dimensiuni speciale

Genius oferă o utilizare avansată cu mai multe componente. Ideal pentru o gamă largă de aplicații

(2) ieșiri emițătoare (56K și 38K sau ambele 38K)

Emițător IR cu un singur ochi inclus. Diverse accesorii opționale disponibile

Sursă de alimentare eficientă din punct de vedere energetic

www.nexgensmarthome.co.uk: Alți extendenți de la distanță

Vreau mai mult? – Ar trebui să ne urmați pe Twitter, ca noi pe Facebook sau să vă abonați la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *