Uncategorized

5 Servicii de organizare la modă

cucerirea dezordurii nu trebuie să implice ascunderea acestuia. Aceste idei inteligente vă vor menține viața în cumpărare și vor adăuga stil în spațiul dvs.

Agățați coșuri țesute pe perete, lăsând spațiul de podea total gratuit pentru încălțăminte și genti de parcare. Alege coșuri cu capace: sunt ideale pentru a ascunde grămezi de pălării și eșarfe, păstrându -le în același timp accesibile.

Care este sensul în a elimina lucrurile care sunt atât de frumoase de privit? Așezați cârlige de perete durabile la diferite înălțimi pentru a crea un perete de galerie din numeroasele tale genți frumoase și accesorii. Lăsați mult spațiu între fiecare cârlig, astfel încât să acopere o varietate de dimensiuni de pungi. Folosiți un cuier de epocă pentru a ține eșarfe și coliere lungi.

Transformați suporturile de reviste din lemn neterminate în piese de depozitare sofisticate. Oferiți fiecărui suport unul sau două straturi de vopsea și aplicați un sertar de bibliotecă de aur pentru o atingere savantă.

Dumpin-urile de ceai antice ale bunicii tale pentru a crea un ecran minunat de la Vanity-Top. Bijuteriile dvs. vor crea o vinie spumantă care este ușor de sortat.

O colecție de invidiat de încălțăminte frumoasă este demnă să i se acorde mândrie de loc. Un dulap convențional din sticlă, echipat cu rafturi este o modalitate ingenioasă de a afișa zeci de încălțăminte, în timp ce îi protejează de murdărie și praf și de a permite accesul ușor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *