Uncategorized

AppleTV la vânzare acum

Ei bine, ITV este acum Apple TV și este la vânzare cel mai bine acum la 199,99 GBP! (Expediere Feb) Transmiteți videoclipuri iTunes, muzică și fotografii către televizorul dvs. prin Wired Ethernet sau WiFi și vă alimentează televizorul HD cu conexiunea HDMI (720p). Un harddrive încorporat 40gig va stoca „până la 50 de ore de videoclip” …

„Oricum este timpul primului – acum există întotdeauna ceva bun la televizor. Cu Apple TV, puteți încânta filmele de acasă, muzica și podcast -urile din biblioteca dvs. iTunes, plus fotografii și trailere de film, pe televizorul dvs. lat – wireless, de pe Mac sau PC.

Descărcare – gata de a fi distrat? Pur și simplu asigurați -vă că ați importat toate videoclipurile, muzica și fotografiile dvs. în biblioteca iTunes de pe computer. Apoi lăsați Apple TV să facă restul …

Sincronizare – Apple TV apucă automat media digitală de pe computer și îl pune la dispoziție pentru a vă încânta la televizor. Cel mai bine, ori de câte ori adăugați ceva nou în iTunes, Apple TV se actualizează automat.

Urmăriți – datorită interfeței intuitive, găsirea a ceea ce doriți să vizualizați este la fel de ușoară ca navigarea pe câteva elemente de meniu ușoare folosind telecomanda Apple inclusă. Doar câteva clicuri și vă veți bucura de toate preferatele dvs. din confortul canapelei. ”

Vizualizați și cumpărați online acum la Apple TV

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *