Home & Living

VIDEO: Securitatea casei „Piper”, precum și automatizarea

Explozia smartphone -ului, precum și gadgeturile de automatizare gestionată de tablete continuă odată cu introducerea „Piper”.

Blacksumac sunt afacerea canadiană din spatele unității care rulează Linix pe un procesor ARM, precum și combină o cameră video digitală panoramică Pan-Tilt-Zoom Panoramic HD cu un radio Z-Wave pentru Wise House Control. De asemenea, la bord sunt senzori pentru temperatură, umiditate, lumină ambientală, precum și zgomot ambiental, pe lângă un detector de mișcare, precum și sirena.

Piper se leagă de rețeaua dvs. de casă cu Wi-Fi-ul 802.11b/g/n, precum și vă vor ecraniza securitatea casei, precum și vă vor trimite alerte, precum și notificări, în plus pentru a vă permite să interacționați cu ea de oriunde în lume de la o Aplicație pe smartphone -ul sau tableta dvs. iOS sau Android.

Piper are o dată estimată a navei din noiembrie pentru susținătorii din America de Nord (189 USD), precum și în aprilie viitoare pentru clienții europeni (249 USD). Accesați pagina Indiegogo pentru a ajuta finanțarea lucrării, precum și pentru a inspecta videoclipul, precum și PR -ul de mai jos …

Blacksumac a dezvăluit astăzi introducerea lui Piper, prima securitate a casei, precum și gadgetul de automatizare care combină videoclipurile panoramice HD, Z-Wave House Automation, precum și senzorii de mediu într-un singur produs elegant care funcționează cu smartphone-uri, precum și tablete. Piper este acum oferit pentru precomandă pe Indiegogo, începând cu 189 USD pentru primii susținători.

Potrivit unui raport al Oficiului Națiunilor Unite privind medicamentele, precum și infracțiuni, există un tipic de 250 de jafuri în fiecare oră în SUA, precum și încă un studiu de cercetare realizat de Temple University specifică faptul că casele fără sisteme de securitate sunt de la 2 la 3 ori mai multe șanse de a fi deteriorate. Cu toate acestea, chiar și cei cu sisteme în mod regulat oferă cu alarme false, contracte costisitoare îndelungate, echipamente dificile intruzive, precum și în mod obișnuit nu au orice tip de capacitate de cameră. Pentru cei care online în apartamente, precum și apartamente, există și mai puține opțiuni.

„Combinarea securității, a videoclipurilor de înaltă calitate, precum și a automatizării casei are sens”, a declarat Russell Ure, președintele Blacksumac. „Nu puteți obține o liniște sufletească autentică fără să vedeți cu adevărat ce se întâmplă acasă, precum și posibilitățile de a vă face casa mai sigură, precum și interactivă cu adevărat deschisă atunci când adăugați automatizare în ecuație.”

În centrul securității lui Piper, precum și a sistemului de urmărire se află camera video panoramică HD. De la un dispozitiv mobil, persoanele fizice pot să se tunde, precum și să mărească de la perete la perete, precum și de la podea la tavan, sau pot trece la Quad View pentru a urmări patru zone diferite ale unui spațiu simultan. În timp ce vizionează videoclipuri online, persoanele fizice pot interacționa cu familia, animalele de companie sau chiar oaspeții nedoriti la casă cu audio în două sensuri.

„Sunt aglomerat în această nouă clasificare a camerelor de supraveghere conectate la internet, cu caracteristici de securitate încorporate”, a declarat Julie Jacobson, editor-at-mare pentru CE Pro, precum și un specialist în automatizarea caselor. „Piper este singurul produs pe care l-am văzut care merge mult mai departe cu videoclipuri digitale de 180 ° Pan-Tilt-Zoom, precum și caracteristici de securitate, precum și automatizare a casei cu o interfață individuală bogată pentru urmărirea la distanță, precum și controlul.”

Regulile de securitate pentru Piper sunt complet personalizabile în aplicație, astfel încât persoanele fizice pot alege exact modul în care Piper își va proteja locația în timp ce sunt acasă, în deplasare sau în vacanță. Piper poate trimite o alertă de mesaje text, precum și să declanșeze o alarmă dacă cineva intră în casă în timp ce proprietarul casei este plecat.

Piper lucrează cu o mulțime de accesorii de automatizare a casei pentru a face casele mai sigure, mai inteligente, precum și mai confortabile. De exemplu, luminile pot fi aprinse de oriunde, cu o rutină sau când se întunecă.

„Am folosit Piper în fiecare zi de zile de câteva săptămâni, precum și sunt atât de încântat de exact cum se încadrează în casa mea, precum și în viața mea”, a declarat Caroline Warburton, o persoană pilot timpurie a lui Piper. „Inspectez pe tinerii mei când ajung acasă, aprind luminile imediat când se întunecă, precum și mă uit la animalele de companie în timp ce sunt la serviciu.”

Caracteristicile lui Piper

Securitate-Video panoramic cu sens ridicat, detector de mișcare, audio în două sensuri, sirenă piercing, 3 moduri de securitate personalizabile.

Automatizare-Controller Z-Wave care funcționează cu numeroase accesorii de automatizare a casei. Integrați accesoriile Z-Wave în regulile de securitate ale lui Piper, gestionați-le de la distanță, într-un program sau utilizând date de mediu.

Cameră panoramică HD – câmp de vedere de 180 ° atât vertical, cât și orizontal; HD online, precum și videoclipuri înregistrate; Electronic Pan-Tilt-Zoom permite panoramarea, zoom-ul în jurul unei camere; Urmăriți videoclipuri în Quad View, Vizualizare panoramică completă sau Fisheye View.

Senzori de mediu – statistici privind temperatura, umiditatea, lumina ambientală, precum și sunetul.

Sistem de alertare – alerte personalizabile atât pentru cercul de contacte de încredere individual, cât și pentru utilizator. Apel telefonic, mesaj text, e -mail, alerte de notificare push explicând evenimente cu videoclipuri înregistrate atașate.

ElegStil de furnici – aplicație simplă, intuitivă. Tip uimitor, compact, cu două tonuri, cu picioare de aluminiu curățate.

Hardware inteligent-Procesor ARM care rulează Linux, Backup pentru baterii, memorie interioară pentru stocare video, 802.11 Wi-Fi activat.

Configurare ușoară, precum și utilizați-conectați Piper în casă, conectați-o la Wi-Fi, configurați securitate, precum și reguli de automatizare a aplicației, precum și ați terminat.

Smartphone -uri, precum și tablete – interacționează cu Piper pe iPhone, iPad, telefoane Android, precum și tablete.

getPiper.com: Piper pe Indiegogo

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *