Uncategorized

Alegerile editorului: 10 mici luxuri sub 30 de dolari

Editorul de proiectare Lauren Petroff împărtășește indulgențele sale ieftine preferate.
Uneori, lucrurile mici din viață au cel mai semnificativ impact. O frumoasă carte de mulțumire, un buchet de flori, un stilou frumos cu care să scrii … acestea sunt toate lucrurile care fac ca chiar și cele mai înfricoșătoare zile să se simtă speciale.

Căutați să luminați spiritele cuiva pe care o iubiți (sau chiar pe a voastră)? Iată 10 descoperiri accesibile care vor face trucul.

Parfumurile proaspete ridică instantaneu senzația unei camere. O lumânare destul de parfumată – ca aceasta de la Voluspa parfumată cu lemn Cade, lavandă și Verbena – vă va aminti că primăvara este chiar după colț.

Sursa: Anthropologie

Produse: Voluspa Cut Glass Jar Lumânare în French Cade, 26 USD

O mică farfurie de marmură adaugă doar cea mai bună cantitate de lux la orice masă sau vinie. Voi folosi această farfurie de la Indigo ca captură de ușa mea din față sau ca un fel de mâncare de bijuterii pe noptiera mea.

Sursa: Indigo

Produse: Placă de marmură – 6 “, 28 USD

Deși sunt sigur că suntem cu toții profund dependenți de calendarele noastre digitale pentru a urmări detaliile de zi cu zi, un calendar ilustrat de hârtie oferă un indicator vizual dulce – și se dublează ca artă capricioasă de perete.

Sursa: Anthropologie

Produse: Nature Garden 2016 Calendar de Miji Lee, 26 USD

Nu trebuie să investiți într -un stilou și cerneală scump pentru a încânta fluiditatea bogată a unui stilou de fântână; Există o mulțime de opțiuni grozave și ieftine. O bijuterie ascunsă este un magazin din Toronto, numit Wonder PENS, unde vă puteți alege alegerea modernă și clasică și le asociați cu stiluri de cerneală nelimitate.

Sursa: stilouri minunate

Produse: Jinhao 188 – Orange Fountain Pen, 10 USD; Noodler’s Fountain Pen Ink – Purple Martin, 17 dolari

Cui nu -i place să primească poștă de melc? Trimiterea unui card de mulțumire scris de mână nu este doar un gest curtenitor, ci și unul memorabil. Găsesc aceste note tematice de plante de la Papyrus, deosebit de fermecătoare.

Sursa: Papirus

Produse: ghivece suculente în box note de mulțumire, 13 USD/set

Aducerea de flori proaspăt tăiate este o modalitate instantanee, fără a lumina de a lumina un spațiu. În plus, este ușor să creezi o grămadă de excepție pentru sub 30 de dolari. Îmi place să merg pe piețele de flori și să devin puțin creativ, combinând orice înflorire sezonieră îmi atrag atenția.

Sursa: Herriot Grace

Pentru aceia dintre noi cu programe hiper-busy, este adesea un adevărat lux pentru a putea da înapoi cu o carte bună. Un marcaj de aramă greoi va face un plus fin la acel roman pe care ai murit să -l termini.

Sursa: Magazinul modern

Produse: Bookworm Quill de Tom Dixon, 21 USD

Salade, pizza sau baghete proaspăt feliate, uleiurile de măsline artizanale au un mod de a face ca mâncarea de zi să strălucească. Aceste uleiuri infuzate de la NUDO sunt deosebit de delicioase și vin în conserve de staniu cu model ciudat (NUDO acceptă, de asemenea, fermieri și producători la scară mică, deci este o achiziție despre care te poți simți cu adevărat bine).

Sursa: Nudo

Produse: pământ de piatră de ulei de măsline cu rozmarin, 20 USD

Mulți dintre noi ne rezervăm șervețelele din țesătură pentru ocazii formale, dar consider că așezarea lor la o masă de zi cu zieste doar cea mai bună cantitate de lux subestimat la eveniment.

Sursa: Proiectele PEHR

Produse: Mist Cross Stitch dobby șervețel, 12 dolari fiecare

Ținând pasul cu abonamentele mele anuale de revistă este un alt mod în care mă răsfăț. Trecerea printr -o problemă nouă în fiecare lună este un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare.

Sursa: casă și casă

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *