Uncategorized

Headboard din lemn pictat de bricolaj

Acest headboard va arăta excelent în aproape orice tip de spațiu: lemnul pictat, precum și simetria piesei se potrivește cu o casă standard, de asemenea, este încă o simplitate căptușită curată este în mod similar Reglați -vă cu o estetică contemporană. Această lucrare de bricolaj este personalizată rapid pentru a se potrivi dimensiunii, precum și stilul patului dvs., precum și spațiul, precum și durează doar o zi pentru a fi finalizată! Cheltuielile aproximative pentru acest loc de muncă accesibil este sub 200 USD.

Materiale și instrumente

Plăci din lemn de molid de 2 ”x 4” (vezi Pasul 2 pentru măsurarea direcțiilor)

Chipboard de 1/4 ”(vezi pasul 3 pentru măsurarea direcțiilor)

Placă de masonit de 1/8 ”(a se vedea pasul 4 pentru măsurarea direcțiilor)

SLASE DE CĂRȚI DE VÂNZARE DE VÂNZARE DE 2 ”(anumite măsurători ale șiprii sunt de 5-16” d. X 1-11/16 ”, precum și pot fi achiziționate în bucăți de 8”.

Lipici de lemn

Șuruburi de lemn de 2 ”

Caulking

1 sfert de grund, precum și vopsea

4 L-BRACKETS

Unghii de finisare și umplutură de lemn

Banda de velcro industrială (rezistență medie până la înaltă) sau 1 set de inele „D” pentru ambele părți ale capului.

Pasul 1

Determinați înălțimea generală, precum și lățimea capului finalizat. Antonio a dorit să acopere o ușă neatractivă, astfel încât headboard -ul său este remarcabil de 92 ”, precum și 64” lățime. Rețineți că este posibil să doriți să vă modelați capetele pentru a fi cu aproximativ 2 ”mai lat decât patul de pe ambele părți, astfel încât să încadreze bine lenjeria.

Pasul 2

Creați un cadru folosind piese de lemn de 2 ”x 4” bazate pe măsurători, precum și stilul capului dvs. Cadrul dvs. trebuie să aibă o lățime de 1/2 ”mai mică, precum și înălțimea decât headboard -ul finalizat. Gândiți -vă la un stil de scară care este de bază, precum și robust; Utilizați două piese de 2 ”x 4” pentru a produce laturile verticale din stânga, precum și ideale, precum și două piese orizontale de 2 ”x 4” în partea de sus, precum și partea de jos pentru a totaliza un dreptunghi. Apoi, înșurubați o bucată orizontală de 2 ″ x 4 ″ la fiecare 18-24 ″ pentru a asigura piesele verticale împreună. Numărul de piese orizontale utilizate va depinde de înălțimea capului. Utilizați paranteze L, precum și șuruburi pentru a asigura cele patru colțuri ale cadrului.

Pasul 3

Asigurați un cip de 1/4 ”grosime pe partea din față a capului folosind șuruburi. Dacă vă dați seama de măsurătorile cadrului înainte de timp, puteți avea un magazin de aprovizionare a clădirii să taie chipboard -ul la dimensiunea dvs. Utilizați maximum una sau două bucăți de tablă pentru a acoperi o parte întreagă a cadrului (chipboard -ul este utilizat pentru a menține cadrul predat, precum și împreună, deci cu cât sunt mai puține piese cu atât mai bine). Chipboard trebuie să fie fixat plat la cadru, precum și orice tip de cusături trebuie să fie spălate între ele.

Pasul 4

Asigurați -vă placa de masonit de 1/8 ”groasă de 1/8” pe chipboard cu partea netedă a masonitei care se ocupă. Acoperiți întreaga suprafață a capului folosind lipici de lemn într -un instrument de caulking. În mod ideal, utilizați o bucată de masonit pentru a acoperi întreaga față. Cu toate acestea, pentru capetele mai mari, cum ar fi cel arătat aici, pot fi necesare două sau trei piese. Deși masonitul nu are impact asupra integrității structurale a capului, suprafața netedă va fi simplă de vopsit, precum și arată mai curată până la urmă.

Pasul 5

Tăiați șipacele dorite pentru a acoperi perimetrul capului dvs., precum și în siguranță cu lipici de lemn, precum și completarea unghiilor. Utilizați un singur Slat pentru fiecare dintre cele patru părți ale cadrului, precum și pentru șipci orizontale de locație distanțate în mod similar de sus în jos. Bellusci a pus strategic șipcile unde ar acoperi cusăturile masonite. Dacă selectați pentru a face același lucru, asigurați -vă că sunt distanțate uniform pentru un rezultat final simetric.

Pasul 6

Tăiați șipacele dorite pentru a acoperi partea superioară, precum și părțile laterale ale capului dvs. (care acoperă cadrul de 2 ″ x 4 ″), precum și sigur cu lipici de lemn, precum și completarea unghiilor.

Pasul 7

Controlează toate capetele de unghii, precum și umplerea cu umplutură de lemn. Îndepărtați toate marginile, precum și cusăturile în care și -au pus șiparile pe acordul plăcilor de masonit. Aceasta oferă un finisaj neted, perfect.

Pasul 8

Prime, precum și pictați headboard -ul. A fost nevoie de Bellusci patru încercări înainte de a descoperi în cele din urmă ce explică ca Dolphin Grey, cea mai bună culoare pentru a-și completa dormitorul hotel-chic. Deși plăcile de masonit sunt în mod natural netede, șlefuirea între grund, precum și paltoanele de vopsea este o idee grozavă, deoarece grundul poate avea suprafața.

Pasul 9

Aduceți banda Velcro în partea din spate a capului, precum și peretele pentru a -l menține la loc. Rețineți că, dacă aveți tablouri de bază extinse, veți avea nevoie să aplicați un bloc pe perete, precum și să conectați banda la acesta pentru a cumpăra pentru a juca banda mult suficient pentru a se satisface cu capul. În mod alternativ, puteți agăța cu capul exact aceeași metodă de decorator Sabrina Linn a făcut -o în pasul 7 al proiectului ei de headboard tapițat de bricolaj: configurați șuruburi în știfturile peretelui dvs., precum și un inel „D” agățat hardware -ul pe fiecare capăt al capului. Când sunt instalate inele „D”, precum și șuruburile, trebuie doar să vă agățați capul pe perete.

Pasul 10

Puneți -vă patul în fața noului dvs. headboard.Variație: încercați să minimalizați înălțimea, precum și extinderea lățimii capului dvs. pentru a acoperi majoritatea, dacă nu toate, a peretelui dvs. pentru a realiza un aspect mod, vintage. Cu un headboard mare, gândiți -vă la atașarea rafturilor care se dublează ca noptiere.

Obțineți mult mai multe concepte în secțiunea noastră de îmbunătățire a bricolajului și a casei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *