Home & Living

Pairot Bridge aduce Apple Homekit și Amazon Alexa Suport pentru Knx Wise Houses

Modulul Pairot de la XXTER Bridges Your Knx Wise House la Apple Homekit sau Amazon Alexa. Acest lucru adaugă o gestionare vocală de înaltă calitate din aceste 2 platforme proeminente.

Cu perechea, faceți instalarea KNX a fiecărei case oferite pentru Apple Homekit sau Amazon Alexa. Pairot acționează ca un pod, precum și garantează că puteți opera elementele din casă, precum și ancheta starea cu un gadget de mere sau cu Amazon Echo. Acest lucru face posibilă, de exemplu, gestionarea luminilor sau a termostatului printr -un control ușor al vocii. Posibilitățile pe care le aveți depinde dacă doriți să utilizați Apple Homekit sau Amazon Alexa.

Înrudit: ComfortClick introduce serverul Jigsaw KNX

Ce elemente pe care le suportă Pairot depinde dacă doriți să utilizați HomeKit sau Alexa. Pentru Alexa, în prezent sunt susținute actuatoare, dimmers, actuatoare oarbe, precum și termostate. Pentru HomeKit, comutatoarele (cum ar fi o sondă) pot fi, de asemenea, operate, precum și puteți utiliza temperatura, intensitatea luminii, precum și umiditatea. În HomeKit puteți utiliza existența, precum și senzorii de mișcare, la fel ca comutatoarele, printr -o automatizare pentru a gestiona scene sau alte componente. La cererea Apple, maximum 99 de elemente pot fi legate de un pereche, precum și de pereche poate fi utilizat doar în case.

Podul Pairoot este oferit acum. Luați legătura cu XXTER pe linkul de mai jos pentru mult mai multe detalii.

XXTER.com: Verificați mult mai multe postări KNX

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *