Uncategorized

DIY: Mod Gallery Wall

Kai Ethier împărtășește direcții pas cu pas despre exact cum se face acest afișaj modern de la mijlocul secolului.

Urmărind tradiționalul film indiscret din 1958, am căzut ca cu grila de rame cu covorașe colorate strălucitoare, precum și schițe negre, precum și albe în apartamentul personajului lui Ingrid Bergman. Am avut o colecție de tablouri negre, precum și albe pentru a atârna, așa că am ales să produc propriul meu afișaj de inspirație modernă de la mijlocul secolului. Iată exact cum în patru pași simpli.

Materiale

Veți avea nevoie de rame cu covorașe, vase de probă de vopsea, o pensulă, precum și o rolă de vopsea.

Pasul 1: Selectați cadre, precum și eliminați covorașe

Alegeți o serie de rame obișnuite alb -negru, eliminați covorașele, precum și așezați rame deoparte. S-ar putea să utilizați un cadru colorat din lemn sau colorat, cu toate acestea mi-a plăcut contrastul cadrului grafic negru împotriva nuanței vibrante a covorașului.

Pasul 2: Alegeți culorile vopselei

Am ales o culoare strălucitoare diferită pentru fiecare cadru pentru a mă asigura că lucrarea finalizată va avea un impact imens, cu toate acestea, puteți selecta câteva culori care sunt variații la o nuanță – orice funcționează cel mai fin cu decorul dvs.

Pasul 3: Covorașe de vopsea

Oferă fiecărei covorașe un prim strat de vopsea cu puțină perie. Am folosit vopsea interioară pe bază de apă, pe care o mai lăsasem de la un alt proiect, cu toate acestea, s-ar putea să folosești și vopsea exterioară sau vopsea artizanală acrilică.

În timp ce vopseaua este încă umedă, revizuiți -o cu atenție cu un mic rolă de vopsea pentru a scoate chiar culoarea, precum și a netezi orice tip de pensule vizibile. Lăsați -l să se usuce, apoi aplicați cel puțin un strat mult mai mult utilizând exact aceeași tehnică. (Unele dintre nuanțele mele mai închise aveau nevoie de un al treilea strat.) Repetați cu o culoare diferită de vopsea pentru fiecare covoraș.

Pasul 4: Reasamblați cadre

Odată ce toate covorașele s -au uscat, locația covorașelor, precum și lucrările de artă în cadre, precum și agățarea. Mi -am umplut ramele cu siluete botanice ușoare, cu toate acestea, s -ar putea să folosiți desene de linie sau imagini negre, precum și imagini albe – orice cu un subiect ușor în negru, precum și alb.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *