Home & Living

Headboard tapițat de bricolaj

Dacă vă place aspectul unui cap tapițat fără prețul personalizat, de ce să nu o faceți singur așa cum am făcut -o? Am construit acest design montat pe perete cu câteva trepte și materiale simple. (Asigurați -vă că consultați și makeover -ul meu de terasă, precum și restul mansardei mele în numărul din august 2009 al House & Home.)

Materiale și instrumente

Placaj de 3/4 ″ „selectați grad”

Spumă de înaltă densitate (2 ″ -3 ″ grosime)

Batting (vezi mai jos pentru a măsura cantitatea)

Țesătură (vezi mai jos pentru a măsura cantitatea)

Capse de 3/4 ″

1 set de inele „D” grele (pentru fiecare capăt al capului)

Unghii sau șuruburi de 3/4 ″

Ruletă

Conectori electrici

Căutător de știfturi electronice

Pasul 1

Determinați lățimea capului. Începeți prin măsurarea lățimii saltelei; Apoi adăugați doi centimetri în ambele părți. (Odată ce aveți plapuma pe pat, acesta pare mai larg, așa că doriți ca capul dvs. (Amintiți -vă de vechea zicală: măsurați de două ori, tăiați o dată. Asigurați -vă că măsurătorile dvs. sunt corecte înainte de a tăia orice materiale.)

Pasul 2

Determinați înălțimea capului: în medie, între 28 ″ și 36 ″ înălțime. Puteți da iluzia că headboard -ul finisat este puțin mai înalt sau mai scurt, reglând cât de mare sau scăzut îl atârnați pe perete.

Pasul 3

După ce aveți dimensiunile înălțimii și lățimii, mergeți la un magazin de îmbunătățiri a locuinței. Solicitați -le să selecteze o bucată de placaj „selectați Grade” de 3/4 ″ și să o tăiați la dimensiunile dvs. (MDF nu este potrivit, deoarece căldura o va deforma în timp.) Placajul de calitate selectă este curat și neted pe cel puțin o parte. Partea netedă se va confrunta cu peretele.

Pasul 4

La un magazin de aprovizionare cu țesături, achiziționați o bucată de spumă de înaltă densitate de cel puțin 2 ″ -3 ″ grosime. Acest lucru ar trebui să fie tăiat la dimensiunea exactă finalizată a capului. Vă puteți aștepta să plătiți între 80 și 100 USD pentru spumă de bună calitate, care merită investiți, deoarece este plușul să vă aplecați. De asemenea, achiziționați suficientă luptă și țesătură pentru a acoperi suprafața capului dvs., plus adăugați 8 ″ atât pe lățime, cât și pe înălțime. Acest lucru vă va asigura că aveți suficientă luptă și țesătură pentru a înfășura headboard -ul. Așadar, pentru un cap (Rețineți că țesătura este, în general, de 54 ″. Deci, dacă alegeți o țesătură cu un model, va trebui să redați țesătura în bucăți pentru a obține lățimea dorită. unul cu un model general care nu are o direcție specială. Am ales o țesătură de vinil alb care are aspectul pielii tufted.)

Pasul 5

Pe o suprafață plană, curată, așezați țesătura cu „partea dreaptă” orientată în jos. Așezați bumbacul de bumbac deasupra țesăturii. Așezați spuma pe centrul bătăliei, apoi placajul (lateral neted în sus) deasupra.

Pasul 6

Începeți să înfășurați țesătura și să bateți peste spumă și placaj, deoarece ați înfășura un cadou. Trageți țesătura, astfel încât să fie tăiată și să captați țesătura și să vă plimbați împreună pe placaj, începând de pe părțile laterale (trei și nouă poziții, dacă ar fi un ceas.) Continuați să capturați în partea de sus și de jos, apoi la intervale de 1 ″ până la intervale de 1 ″ până când Întregul cadru se face. Colțurile pot fi tăiate înapoi și pliate astfel încât să formeze o margine îngrijită. (Acest lucru poate lua unele practici.)

Pasul 7

Determinați distanța știfturilor din perete unde veți agăța headboard -ul. (Puteți utiliza un instrument electronic de căutător de știfturi pentru acest lucru sau atingeți pe perete.) Instalarea hardware -ului agățat în aceste știfturi va asigura stabilitatea și siguranța capului. Instalați unghiile sau șuruburile în știfturi. Apoi, atașați hardware -ul cu inelul „D” pe spatele capului, în funcție de măsurarea știfturilor și a unghiilor sau a șuruburilor agățate. După instalarea setului de inele D, vă puteți agăța.

Vizitați site -ul ei pentru a vedea mai multe colecții de stil și perne ale Sabrina Linn.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *