Home & Living

Gadget util al săptămânii: TL-WR702N NANO Wi-Fi Router

Iată un dispozitiv minuscul, benefic și economic pe care l-am adăugat la kitul nostru la începutul acestui an. La aproximativ 15 GBP, TP-Link TL-WR702N 150Mbps Wireless n Nano Router este o minusculă minusculă.

Alimentarea unității în sus de la adaptorul de rețea furnizată sau, fără îndoială, orice port USB (micro USB plumb inclus), veți găsi că DHCP este oprit din cutie. Îl conectăm la MacBook -ul nostru cu cablul Ethernet plat util care este furnizat și setează manual adresa noastră IP la 192.168.0.x.

Acum doar parcurgeți 192.168.0.254 și conectați -vă la interfața web (nume de utilizator implicit: Admin – Parolă implicită: Admin) și apoi asigurați -vă că actualizați firmware -ul la versiunea curentă.

Routerul poate face o varietate de funcții benefice și în funcție de modul în care alegeți să-l configurați, TL-WR702N poate acționa ca un punct de acces, router, client, repetor sau pod. Cerința noastră principală a fost pentru un punct de acces Wi-Fi ultra-portabil pe care l-am putea lua în vacanță, astfel încât întreaga familie să poată transmite videoclipuri de pe laptopul meu care îndeplinește rolul unui server media Plex. De asemenea, este optim pentru călătorii de afaceri, transformând cu ușurință Ethernet în o mulțime de camere de hotel în propriul dvs. punct de vedere Wi-Fi privat pentru a furniza toate dispozitivele dvs. cu acces la internet. Ar fi optim și pentru studenții universitari.

Există și alte roluri pentru TL-WR702N, inclusiv transformarea portului Ethernet pe Sky+, caseta YouView, imprimantă etc într-o conexiune wireless. Dacă aveți Wi-Fi de renume, cu siguranță va fi mai puțin costisitor decât adăugarea de adaptoare Powerline.

Compatibil cu IEEE 802.11b/g/n

Nano Router: Server Plex

Speed ​​wireless până la 150Mbps

Compact și portabil, suficient de mic pentru a lua drum

Alimentat printr -un port micro USB de către un adaptor de alimentare extern sau o conexiune USB la un computer

Compatibil cu aproape toate dispozitivele Wi-Fi de 2,4 GHz

Acceptă modurile de operare AP, router, client, pod și repetor

Acceptă WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK

Pentru rolul nostru de server Plex, puteți folosi desigur laptopurile încorporate în Wi-Fi pentru a crea o rețea, dar asta oprește computerul accesând internetul wireless hoteluri în același timp. Puteți utiliza, de asemenea, un al doilea radio Wi-Fi cu un mic dongle USB ca acestea și am încercat și asta, dar am avut rezultate mixte care serveau clienți Plex. Această mică unitate este atât de economică și flexibilă, încât nu este un total Brainer și va veni în vacanțe cu noi de acum încolo.

Disponibil de la Amazon

Vânzare

11.219 recenzii

TP-Link AC750 Router de călătorie Wi-Fi Dual Band (Modul router de asistență/modul hotspot/Modul extender Range Mod/Modul client/Modul punct de acces, 1 port USB 2.0/1 port micro USB, Buton 1 WPS, plug TL-WR902AC ))

Design de dimensiuni de călătorie-convenabil de mic și ușor de împachetat și de preluat pe drum, creând rețea Wi-Fi cu ajutorul Ethernet, 3G/4G USB Modem sau Wisp
Wi -Fi Dual Band AC750 – Conexiune puternică și rapidă pentru streaming HD pe toate dispozitivele dvs.
Un comutator pentru mai multe moduri – optim pentru Wi -Fi acasă, camera dvs. de hotel sau pe drum

34,49 GBP

Intrați pe Amazon

TP-Link.com: Gadgeturile anterioare ale săptămânii: PlexApp.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de publicitate pentru produse Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *