Uncategorized

Decorarea modernă a țării

Q. Tocmai am achiziționat o casă cu finisare de dorință înnodată (toate tablourile, carcasele și dulapurile sunt pin). Cum putem furniza camera familiei și să schimbăm valanțele, astfel încât camera să fie mult mai modernă, în timp ce încă se potrivește cu dorința de finisare și „țara” să simtă că dă afară?

– G.M., Calgary, AB

A. Crearea aspectului rustic-modern (sau „țara nouă”) este despre amestecarea elementelor de timp și a elementelor organice cu piese moderne. Va trebui să înlocuiți câteva piese în camera de zi pentru a crea acest stil.

Pentru un aspect mult mai modern, luați în considerare achiziționarea de mobilier tapițat cu linii curate, drepte, într -o nuanță neutră. Țesătura cu ultrasunete ar funcționa frumos, deoarece furnizează o anumită textură și căldură, menținând în același timp o margine modernă.

Înlocuiți -vă masa de cafea cu una într -o pată mai ușoară decât masa actuală într -un design elegant, care va funcționa bine cu mantaua dorințelor șemineului. Pentru un aspect mult mai eclectic, gândiți-vă la achiziționarea unei mese de cafea în stil modern de la mijlocul secolului. Piesele clasice de mobilier din această epocă funcționează deosebit de bine cu noua țară estetică și pot fi găsite pe piețele de purici sau la magazinele care se specializează în acest stil.

Gândiți -vă la înlocuirea fotoliului cu un scaun espresso din piele maro, într -un stil curat, dar substanțial.

Lămpile tale actuale sunt prea feminine pentru cameră. Alegeți un stil zvelt cu un aspect de timp. Oglinda de deasupra canapelei dvs. este prea mică și ornamentată – încercați aici o piesă mare de lucrări de artă contemporane. Dacă doriți cu adevărat o oglindă în spațiu, agățați unul care are un cadru gros, cu margini drepte, într-un cadru maro profund sau negru. Păstrați masa mică de consolă la intrarea în camera de zi, dar actualizați -o așezând o grămadă de ramuri decorative lungi sau crenguțe într -o vază mare de cilindri de sticlă deasupra. Acest lucru va adăuga, de asemenea, un anumit interes spațiului de perete de deasupra tabelului consolei.

Înlocuiți valanța cu panouri de draperie pentru un aspect curat, actualizat și a adăugat confidențialitate atunci când este nevoie. Agățați fildeșul de fildeș crocant sau panouri de twill în plus, de culoare nisip, suficient de mult timp pentru a atinge podeaua. Acestea ar arăta grozav atârnate pe o tijă de nichel cu finiale de bază cu bile.

Un covor de zonă a plasat depășirea covorului de la perete în perete va ajuta la definirea zonei de relaxare și la introducerea unui model în spațiu. Alegeți un covor cu un model organic cu aspect antic, care va contrasta frumos cu noul dvs. mobilier personalizat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *