Home & Living

VIDEO: New Juice iPad Wall Dock Hits Kickstarter

Doi antreprenori din Germania au lansat o campanie de crowdfunding pe Kickstarter pentru un nou dig de perete de aluminiu din aluminiu. „Sucul” se va monta și, opțional, va încărca iPad -ul pe perete.

Sucul este prelucrat CNC dintr -un bloc solid de aluminiu, apoi anodizat în argint sau negru. Inventatorii spun că este montat cu ușurință pe orice perete folosind doar două șuruburi, deci este cel mai bun pentru retrofit.

Adaptorul de utilizator inclus pe care îl permite sucului să se agățeze cu o tabletă Apple cu 30 de pini sau un tabletă Apple și este compatibil cu iPad 2, iPad 3, iPad 4 și iPad Air.

Managementul cablurilor este o parte crucială a proiectării, iar producătorii au dorit să elimine cablurile și conexiunile de mizerie. În funcție de tipul de instalare, puteți configura sucul fără cabluri sau conectori vizibili.

Venind de la instalarea personalizată A/V, știm că nevoia de accesorii de instalare iPad s-a impulsionat enorm. Aproape fiecare sistem este controlat de un dispozitiv mobil, în special de iPad -ul Apple. Dar ne -am simțit frustrați de prețurile docurilor de perete disponibile în prezent ”. A explicat Michael. Odată cu sucul, acestea scad costurile cu aproximativ 70% și aduc docuri de perete la nivelul următor-astfel încât integratorii de sistem și pasionații de tehnologie obținând posibilitatea de a plasa rentabil iPadTM în câteva minute de la instalare.

Pentru o mulțime de informații despre suc sau pentru a susține proiectul, consultați linkurile de mai jos. Acordul Kickstarter „Limited incredibil de timpuriu” este încă disponibil la momentul scrierii – 65 USD / 39 £ / 48 €

Suc pe kickstarter.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *