Uncategorized

IROBOT anunță noi roboți de curățare a piscinei

IROBOT, binecunoscut pentru aducerea primei game rentabile de roboți de curățare în vid în masă, tocmai au anunțat două produse noi. Roboții Verro sunt bot -uri de curățare a piscinei și sunt disponibili acum …

„… Introducerea robotului de curățare a piscinei Irobot Verro (TM), o modalitate mai simplă către o piscină mai curată. Verro nu necesită instalarea și folosește inteligența sintetică pentru a curăța mult mai eficient și mai eficient decât metodele convenționale de curățare a piscinei. Două modele sunt oferite – Verro 300 și Verro 600 – au o scăzut la 799 USD, respectiv 1.199 USD și sunt disponibile imediat de pe iRobot.com.

Verro este adus pe piață sub brandul IROBOT printr-o relație cu companiile Aqua Products Group, inclusiv Aquajet LLC și Aquatron, Inc., care au dezvoltat roboții de curățare a piscinei. Mergând mai departe, relația permite IROBOT să avanseze linia de roboți de curățare a piscinei folosind cunoștințele de neegalat ale companiei în furnizarea de roboți rentabili care funcționează cu adevărat. „IROBOT a fost prima companie care a oferit roboți de uz casnic rentabil atunci când am lansat Robotul de aspirare Roomba® în 2002, iar în doar cinci ani scurti, avem acum roboți care pot efectua o varietate de treburi plictisitoare și murdare”, a spus Colin Angle , co-fondator și director executiv al Irobot. „Irobot Verro marchează prima noastră incursiune în întreținerea locuinței în aer liber, extinzând familia noastră de roboți practici, ușor de utilizat.”

Ca toți roboții de acasă Irobot, roboții Verro 300 și 600 sunt ușor de utilizat. Pur și simplu aruncați robotul în piscină și începe să se curețe. Ambele modele curăță întreaga piscină de la podea la linia de plutire în 60 până la 90 de minute, îmbunătățind circulația substanțelor chimice ale piscinei și a temperaturii apei, în timp ce scăderea timpului de rulare a sistemului de filtrare a piscinei. Roboții prezintă un sistem puternic de vid și filtrare care ridică și prinde murdărie, praf, alge, bacterii și particule la fel de mici ca doi microni – o fracțiune din diametrul unui păr uman, care are o medie de 70 de microni. Ambele modele IROBOT Verro funcționează pe toate suprafețele piscinei. Irobot Verro 300 este dezvoltat pentru a fi utilizat pe Gunite sau Beton și prezintă un sistem puternic de hidro-jet care se spală pe piscină, porii de curățare profundă, fisurile și cusăturile. Irobot Verro 600 este ideal pentru suprafețele de la piscină de vinil, țiglă și fibră de sticlă și prezintă perii PVA durabile, care se freacă și curăță piscina, în timp ce puternicul sistem de filtrare și de filtrare autonomă ridică și prinde resturi și bacterii microscopice. ”

irobot.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *