Uncategorized

Acoperirea Windows Bay

Q. Nu am niciun concept care sunt acoperirile pentru ferestre adecvate pentru ferestrele Bay. Vreau să am ceva care să fie destul de din exterior, pe lângă din interior.

A. Ferestrele de golf pot fi o dificultate de decorat. Dacă ferestrele de golf sunt de la podea până la tavan, perdelele agățate este o posibilitate, cu toate acestea, dacă ferestrele dvs. au un pervaz, așa cum fac majoritatea ferestrelor de golf, perdelele pot atârna doar în partea de sus a pervazului sau a bordului, precum și pot părea incomode sau învechit.

Gândiți -vă la instalarea jaluzelelor romane din lemn sau material care stau în interiorul fiecărui geam al ferestrei golfului. Acest lucru ar oferi un aspect îngrijit, îngrijit, precum și uniform pentru ferestre, precum și camera. De asemenea, nuanțele romane sau jaluzele arată foarte bine din afara casei, în plus față de interiorul camerei. Doar asigurați -vă că păstrați fiecare orb la aceeași înălțime atunci când sunt întocmite pentru un aspect curat, unificat.

De asemenea, obloanele din lemn fac o acoperire fantastică pentru ferestrele de golf. Instalate în interiorul cadrului ferestrei, precum și pictate exact la fel ca garnitura ferestrei, obloanele pot fi realizate la orice tip de înălțime, astfel încât partea superioară a ferestrelor dvs. să poată fi lăsate neadornate dacă doriți, pentru a lăsa lumină, precum și pentru a oferi confidențialitate la exact în același timp.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *