Uncategorized

Tour Kim Cattrall, extrem de canadian Vancouver Island House

„Există o măreție minunată”, spune Kim Cattrall despre peisajul din Pacificul de Nord-Vest, încadrat așa cum este cu munți, o mare plină de vânt, precum și pălării de cărți de povești din DOUGLAS FIRS, precum și cedri roșii. Este o parte din ceea ce o încântă despre Insula Vancouver, precum și a determinat -o să ajungă aici. Kim s -a născut la Liverpool, cu toate acestea a crescut pe Insula Vancouver la aproximativ 40 de minute de această casă. Obținerea proprietății rezidențiale sau comerciale este ca și cum ai veni un cerc complet. „Nu am crezut niciodată în visele mele cele mai sălbatice despre revenirea în casa în care am crescut – când ești tânăr, ești atât de agitată încercând să -ți faci ondularea. Cu toate acestea, când am stat aici, m -am gândit: „Acest lucru se simte bine”, spune ea.

Actrița canadiană mai are încă un apartament sau un apartament în Manhattan, precum și o casă pe plajă în Hamptons, cu toate acestea, această casă o trage înapoi la viața personală mult acut – obținând că locuința a simțit în cele din urmă să -și dea jos rădăcini. Când nu se așează cu jet sau nu filmează pielea sensibilă, o serie de comedie întunecată (pe Netflix, HBO Canada, precum și iTunes), această casă din Vancouver este locul în care îi place să petreacă săptămâni de fiecare dată la drumeție, bucurându-se de natură, precum și costuri cu timp cu gospodărie precum și prieteni.

Faceți clic cu excursia spațiului liniștit.

Kim aduce un omagiu regizorului de film Federico Fellini pe plaja din apropierea casei sale din Insula Vancouver.

Spațiul de locuit al lui Kim este relaxant, precum și cu piciorul înapoi cu pop -uri de roșu. Ea a făcut fotografiile deasupra canapelei într -o călătorie recentă în Alert Bay. Cu vedere la totul este Cornelius, capul de alunecare Kim a salvat din magazinul de uși din Toronto. „Am văzut că blana de pe nasul lui devenea mai subțire, deoarece oamenii continuau să o atingă. La fel de bine, „Acest cap nobil are nevoie de o casă!” Ori de câte ori îl văd, mă face să zâmbesc. ”

În zona de luat masa, mobilierul redus în forme de bază, precum și lemn natural se potrivește cadrului rustic.

În ceea ce Kim Telefon numește cuibul Eagle, o combinație neutră permite vizualizarea să strălucească. Kim are ceașca de ceai de dimineață aici, în afacerea leilor de mare. „Sunt zgomot ca 600 de câini de lătrat”, spune ea.

Kim a descoperit o mare parte din lucrările de artă ale Primelor Națiuni la un magazin pe o rezervare în Valea Comox. Butonul de buton de Reynold Collins este una dintre piesele care aduce o vibrație, precum și o energie, precum și demonstrează dorința lui Kim de a arăta zona. „Mi -am dorit să aduc o mulțime de designeri canadieni, precum și artiști – fie că a fost domnul din Victoria care a făcut ușile, fie artiștii din Primele Națiuni sau accente regionale”, afirmă ea din filozofia ei de stil.

Aruncarea de blană, pături rustice, precum și coșuri standard de mână, aduc structură, precum și căldură în dormitor. Pernele de kilim vintage adaugă culoare, în timp ce un trunchi antic acordă depozitare la poalele patului.

De asemenea, casa de oaspeți are o vedere pe malul apei, precum și folosește vizitatorii propriul spațiu personal.

Sălbatul peisajului este ceea ce a atras foarte mulți Kim cu privire la proprietate. Telefonul numește această încurcătură a ramurilor dragonului, deoarece apare ca și cum ar avea un cap, precum și aripi.

Fabricat din stâlpi înveliți cu pânză, Tepee doarme patru, precum și ca o zonă relaxantă de relaxare, cât și ca piesă sculpturală de sine stătătoare; În timpul iernii, Kim scoate pânza, precum și lasă buchetul de polonezi în picioare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *