Uncategorized

Sunteți angajat: Wise House Apprenticeship este chiar aici, datorită Cedia

, un grup de 10 membri Cedia au dezvoltat un grup pentru a produce un standard de ucenicie Tehnician Wise House. Se speră cu adevărat că acest lucru va ajuta la atenuarea deficitului actual de ingineri calificați care intră în industria inovației Casei înțelepte.

Cedia® este încântat să dezvăluie că Departamentul pentru afaceri, dezvoltare și abilități (BIS) a autorizat avansarea unui standard de ucenicie tehnician înțelept. Această comună este pregătită să motiveze tinerii experți să intre pe piața inovației casei, precum și să stabilească o profesie în cadrul acestui sector.

Din 2013, guvernul salută grupurile de angajatori, Trailblazers, pentru a pune sfaturi înainte pentru noile scheme de ucenicie. Grupurile Trailblazer constau de obicei din 10 sau mult mai mulți angajatori care se adună, precum și stabilesc o ucenicie comună pentru industria lor. După ce au recunoscut deficitul din ce în ce mai mare de tineri calificați, precum și ingineri calificați care intră în industria inovației casei, 10 membri Cedia au dezvoltat un grup de trailblazer pentru a produce un ucenic tehnician Wise House, care se va potrivi nevoilor industriei Cedia.

„Avansarea unui ucenic tehnician înțelept este un pas major pentru industria noastră.” Discută Aneta Armova-Levin, manager de educație la Cedia EMEA. „În prezent, ne confruntăm cu o penurie de ingineri calificați, precum și calificați, precum și credem că acest efort va rezolva acest lucru, deoarece va atrage oamenii noi în industria noastră. Când comun este disponibil, orice tip de angajator de piață va putea angaja un ucenic, îl va trimite pentru instruire, precum și va primi finanțare de la guvern în schimb. ”

Ministrul specificului pentru ucenicie, precum și abilitățile, Robert Halton a declarat: „Ucenicii oferă tinerilor o scară de șansă de a dobândi abilitățile importante pe care și companiile le necesită pentru a avea succes. Punând mult mai mult gestionarea în mâinile angajatorilor, ne asigurăm că ucenicile sunt de înaltă calitate, precum și abilități de abordare lipsite de care se ocupă de industrie. Felicitări Grupului Trailblazer Tehnician Wise House pentru că a fost autorizat să -și stabilească standardul de ucenicie, precum și pentru jocul unei funcții active în stabilirea forței de muncă a viitorului. ”

Așadar, dacă Elegant o modificare a profesiei de modificare a site -ului Cedia Education pe linkul de mai jos pentru mai multe informații.

cediaeducation.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *