Home & Living

Idratek face ca IoT să fie un lucru mai inteligent

Idratek sunt o afacere fantastică de automatizare a casei dezvoltate în decenii de cercetare. Sistemul lor impresionant alimentează chiar și cea mai inteligentă casă din Marea Britanie.

Dacă aveți nevoie de orice tip de dovadă a maturității tehnologiei lor, inspectați numărul de versiune a celei mai recente versiuni ale aplicației software. Cortex V27 aduce cu acesta o API web cuprinzătoare bazată pe principii odihnitoare. Atât serverul, cât și obiectele client sunt implementate, ceea ce înseamnă că un sistem IDRATEK poate fi accesat mai rapid de aplicațiile a 3 -a de sărbătoare și că sistemul IDRATEK în sine poate face utilizarea serviciilor a treia sărbătoare care oferă astfel de interfețe API.

Băieții Idratek au avut câteva concepte destul de dreptate atunci când am publicat piesa noastră despre House Automation Gestionare în cloud (consultați comentariile din partea de jos), așa că este interesant să vedeți metoda în care se integrează cu serviciile cloud (printre altele).

O funcție importantă a utilizării API -urilor web bazate pe (deși vag) structuri de interfață convenite este aceea că acest lucru ajută la eliminarea barierelor de intercomunicare între diferite sisteme, cel puțin la nivelul proiectantului. Înseamnă că oricine își poate lega aplicația specifică, indiferent dacă este pe un mic Arduino sau Raspberry Pi sau pe o platformă bazată pe cloud în ecosistemul Idratek.

Pentru mintea tehnică – serverul API Idratek Web oferă mai multe conturi individuale (de conectare) securizate de nume individuale independente, precum și parole, precum și cu acces independent la câștig la drepturi pe bază de articol. De asemenea, serverul oferă capacitate SSL pentru comunicații de date sigure. JSON, XML, precum și protocoalele Synapse proprii ale lui Idratek sunt acceptate. Clientul API Web permite dezvoltarea mai multor conexiuni la aplicațiile a 3 -a de sărbătoare, precum și oferă un anumit nivel de aranjare pentru decodare, precum și interconectivitatea seturilor de date în structurile de elemente ale cortexului existente.

Idratek au fost înțeleși de mult timp pentru sistemele lor de automatizare a casei „adecvate”, mai degrabă decât pentru cele care nu adaugă doar capacități de gestionare la distanță la dispozitive. Acesta este un diferențiator cu vederea a setărilor Wise House, precum și unul care în mod clar încă îi înnebunește pe Idratek …

Nu trece o zi fără ca noi să auzim despre încă un dispozitiv legat de web pe care „îl puteți gestiona cu smartphone -ul”. Este ca și cum oamenii ar înțelege ceea ce înseamnă că HA încă nu a progresat mult dincolo de ceea ce ar fi putut fi în urmă cu 20 de ani decât că interfețele individuale, precum și conectivitatea au fost mult îmbunătățite. Ei bine, lasă -mă să mormăiesc (așa cum fac de obicei), precum și să -ți amintesc că Ha este cu adevărat despre „A”. Nimeni nu va descoperi cu adevărat că este practic să fie nevoit să scoată un smartphone pentru a -și porni lumina spațiului de locuit atunci când intră în acel spațiu – indiferent cât de mare poate părea la început. În mod similar, am în vedere că majoritatea oamenilor se vor obosi destul de repede să fie nevoit să ajusteze constant setările de temperatură, precum și controalele climatice pentru casele lor, cu atât mai puțin dacă acestea sunt zonate la nivelul spațial.

Așadar, pentru ca HA să ajungă să fie cu adevărat proeminent, precum și util, trebuie să aibă cu adevărat accentul pe partea de automatizare. Din program, mulți vânzători s -au trezit la fel de mult ca acest punct de publicitate, precum și vor presupune să ofere tot felul de soluții inteligente de automatizare. La fel de bine ca aici vine a doua mea mormăie, automatizarea trebuie să funcționeze bine. Nu este grozav să ai ceva care să ia decizii corecte 70% sau chiar 90% din timp. Trebuie să fie mai bun la 99% sau chiar mult mai bun pentru unele funcții importante.

Ideea lui Idratek este că tocmai din moment ce puteți conecta gadgeturile dvs. pe web, nu se conformează neapărat că acestea vă vor oferi un sistem de automatizare a casei „inteligente”. Cu toate acestea, odată cu gestionarea tehnologiei întregul sistem de casă, ei sunt liberi să introducă o mare varietate de caracteristici uriașe derivate de date în casele sale persoanelor.

Fotografia din partea de sus oferă doar o imagine mică din setul uriaș de posibilități. Acesta arată cortexul Idratek care rulează pe o tabletă Windows, precum și afișează un obiect de bord de notificare cortex. La rândul său, aceasta oferă date autentice de timp colectate din alte două sisteme de la distanță IDRATEK. Cele 3 sisteme sunt într -adevăr interconectate folosind tehnologia „pod” a lui Idratek. Unul dintre sistemele de la distanță utilizează un client API Web pentru a aduna rapoarte de condiții meteorologice de pe site -ul API API al Oficiului satisfăcut din Marea Britanie, în același timp, în același timp, colectarea informațiilor de ocupare a spațiului în timp autentic din cel de -al treilea sistem care, la rândul său, colectează aceste informații din fizicul său senzori. Aceste date sunt furnizate apoi primului sistem de prezentare. Toate acestea s -au realizat în principal cu configurația de clic pe mouse, datorită structurilor de integrare a cortexului. Mai degrabă, un spaghete de interconectivitate între diferite sisteme, precum și doar (?) Un exemplu de ecran de date, cu toate acestea, a programului de gestionare completă a funcțiilor fizice este în mod similar prin intermediul API -ului Web.

Consultați toate hardware -ul IDRATEKprecum și aplicație software la www.idratek.com.

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *