Home & Living

Recenzie: Logitech K400 Wireless Touch Tavery

Un computer recent dezvoltat pentru o lucrare specială (mai multe despre care va veni în curând) a adus cu acesta o cerere pentru o tastatură wireless integrală practică, precum și mouse.

Tastatura tactilă wireless Logitech K400 a fost exact ceea ce căutam, precum și dimensiunea compactă (aproximativ 36 cms x 14 cms) se ocupă în continuare pentru a integra un touchpad de dimensiuni decente.

Conectarea K400 la computer este o sarcină de plug, precum și o sarcină de joc care utilizează micul receptor USB – profilul său scăzut este binevenit dacă îl utilizați într -un laptop. În situația noastră, se află într -o mașină de desktop, precum și extensorul plugin inclus, îi permite să se așeze de la toți ceilalți conectori de pe spate, ajutând cel mai probabil propagarea RF puțin, precum și să facă mai puțin înlăturat.

Acest receptor USB „Unificație” de 2,4 GHz vă permite să adăugați cât mai mult 6 gadgeturi logitech (tastaturi, șoareci, trackballs, touchpads etc). Logitech citează o varietate de până la 10 metri, precum și am descoperit că a funcționat în mod fiabil în cadrul nostru.

Trackpad-ul este activat cu mai multe touch, precum și include suport pentru gesturile Windows 8 Edge. În plus față de butoanele mouse -ului direct sub placa de pistă, există un buton de mouse -ul pus gânditor în colțul din stânga sus al tastaturii. Acest lucru vă permite să mențineți sistemul cu două mâini, odihnindu -vă degetul drept pe tabelul tactil, precum și la stânga pe acest buton de mouse – vezi mai jos.

Secretele au o călătorie decentă și există secrete de control media pentru joc, volum în sus, volum în jos, etc. Nu există un număr de număr separat (dar este puțin probabil să cumpărați acest lucru pentru un maraton de foi de calcul Excel), precum și nu există niciun retrograd ( Deși acest lucru este oferit pe fratele uriaș al K400 – Logitech K830)

Manualul promite o „durată de viață a bateriei de un an” din celulele AA Duracell de 2 X care sunt incluse în cutie (bine făcut logitech), precum și un comutator de pornire/oprire din spatele sistemului, ajută la economisirea puterii atunci când ești plecat .

K400 este perfect pentru surferul de canapea spațială de locuit, precum și chiar funcționează cu unele televizoare înțelepte, precum și cu console de jocuri. Oferit în negru (și alb pentru bucătăria dvs.) de la 30 de lire sterline.

Disponibil de la Amazon

Vânzare

7.931 recenzii

Logitech K400 Plus tastatură TV wireless touch cu media simplă, precum și touchpad integrat, tastatură HTPC pentru TV conectat la PC, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK English Design-Negru

Media-Friendly: Tastatura TV Wireless TV K400 Plus vă oferă gestionarea integrată și confortabilă a divertismentului dvs. PC-TV, scăpați de dezordinea unei tastaturi separate, precum și de mouse
Plug-and-play: trebuie doar să conectați receptorul de unificare într-un port USB, precum și tastatura wireless Touchpad este pregătită să meargă; Schimbați controalele cu aplicația software Logitech Choices pentru a salva setările favorizate
Ambalat cu putere: Dezvoltat cu gestionarea în minte a

28,99 £

Cumpărați pe Amazon

logitech.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *