Home & Living

Jocuri de gazon în stil vintage

Pentru mine, una dintre cele mai bune părți despre marketingul puricilor de vară este numărul de jocuri de gazon care par să apară magic de vânzare. Am o dependență mică de seturile de crochet de epocă (probabil că ați văzut câteva dintre ele ca recuzite în fotografii de stil de viață House & Home-sunt un pic de vară). Dacă nu aveți răbdare sau timp pentru a trolca piețele în aer liber pentru lucruri precum rachete de badminton, bowling de gazon sau bile de bocci, puteți obține seturi intacte sau să vă reuniți piese din numeroase magazine de epocă drăguțe de pe Etsy. Aruncați o privire la cele pe care le -am întâlnit:

De la barci de rugină.

De la 5Gardenias.

Din Fishlegs.

Dar, dacă doriți ca acestea să funcționeze, precum și să arate bine, Pottery Barn vinde reproșuri fantastice pe site -ul lor. Toate piesele ar fi acolo pregătite pentru joc, dar aspectul este încă proaspăt și distractiv. La fel ca adevăratele seturi de epocă, aceste reproșuri sunt îmbrăcate cu dungi de vară și culoare:

Oricum, fie pentru joc, fie pentru afișare, jocurile de gazon vintage sunt un clasic de vară. Alegeți ceva înainte de a veni sezonul și merge!

Pentru mult mai multă inspirație în aer liber, consultați Ghidul nostru de grădinărit și de locuit în aer liber.

Credite foto: 1. Semnul de nuntă din lemn al Rustyboats, Etsy2. Set de crochet de lemn antic 5Gardenias, Etsy3. Bile de crochet de epocă de pește, etsy4. Set de crochet, ceramică Barn5. Set de bowling de gazon, ceramică Barn6. Set de potcoave, hambar de ceramică

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *