Home & Living

Tratează mama la design bun

Îmi amintesc de primul cadou de Ziua Mamei pe care l -am cumpărat mama. Probabil aveam 10 ani când am decis că cifrele duble sunt prea vechi pentru a menține firele de filetare cu paste pictate și pentru a le trece ca un cadou. Pursa mea de schimbare a fost bombardată cu sferturi și am pliat cu atenție 1 $ și 2 dolari facturi (amintiți -vă de acestea?!) În timp ce i -am cerut tatălui meu să mă ia să cumpăr un parfum mamei. Tatăl meu știa că îl iubește pe Shalimar, dar nu a spus niciun cuvânt în timp ce am ieșit din magazinul de droguri, strângând cu mândrie o sticlă de Charlie. Ulterior am descoperit că coletul meu învelit cu grijă conținea echivalentul parfumului lui Dettol, dar mama nu a lăsat niciodată.

După ani de oferte bine intenționate, sora mea și cu mine am descoperit în sfârșit cadoul perfect: timpul împreună. În weekendul Zilei Mamei din ultimii câțiva ani, noi trei ne -am bucurat de pedichiură și apoi am plecat la prânz (recomand sâmbătă, nu duminică, dacă mulțimile nu sunt lucrul tău). Fără soți care să întrebe unde se află geanta de scutec, niciun copil care nu cerșesc să se joace ascunzătoare, nu trebuie să fie verificate fripturi sau să se pregătească, să ne dăm înapoi, să ne prindem și să râdem până când eticeștii se alătură.

Dacă vă place ideea de a petrece timp împreună în acest weekend, dar nu puteți obține programări de mani și hers, luați-vă mama pentru a vedea cea mai bună makeover la domiciliu-Junior League of Toronto Showhouse. Pentru prima dată în 25 de ani, peste 50 de designeri de top au reinventat interioarele și spațiile de grădină la minunata casă McLean, una dintre moșii istorice din Sunnybrook. Ușile sunt deschise pentru o perioadă limitată de timp doar între 8 și 31 mai. Iată cum arată din exterior:

În loc să vedeți interiorul într -o revistă (nu că este ceva în neregulă cu asta – prezentăm showhouse -ul în octombrie 2009!), Veți obține idei de decorare mergând prin camere create de echipe de design de renume, cum ar fi planificarea designului Gluckstein, Jeanette Hlinka, Taylor Hannah Architect Inc., Douglas Design Studio, Katherine Newman Design Inc., Anne Hepfer Designs Inc., Holly Dyment Design și multe, multe altele.

Anul acesta, showhouse -ul este ușor atât pe ochi, cât și pe pământ. Fiecare dintre camere prezintă elemente responsabile pentru mediu, cum ar fi materiale durabile, recuperate și reutilizate, produse non-toxice și corpuri eficiente din punct de vedere energetic. Pentru a aprecia cu adevărat transformarea, uitați -vă la fotografiile casei înainte de reproiectare și urmăriți videoclipuri cu Mark Challen de la H&H în fazele de planificare și demolare. (Rămâneți la curent cu mai multe videoclipuri!)

Cel mai bun dintre toate, veniturile din showhouse -ul din acest an sunt pentru a sprijini o varietate de organizații de caritate. Timp de calitate cu mama: verificați. Furarea ideilor de decorare dintr -o moșie superbă: Verificare. Ajutarea persoanelor care au cel mai mult nevoie: verificați. Cred că putem uita în siguranță parfumul din acest an: rezervați -vă biletele astăzi!

Acum spune -mi: Care este cea mai memorabilă zi a mamei pe care ai petrecut -o vreodată? Voi urmări comentariile tale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *