Home & Living

Interviu: Chef Mario Batali

Pe lângă expertiza sa culinară, entuziasmul pentru mâncare, precum și joie de vivre contagioasă, bucătarul Mario Batali este renumit pentru har sub presiune. Ia -i timp pe Iron Chef America. Chiar dacă ceasul bifa, precum și ceilalți concurenți alergau frenetic în jurul „Stadionului de bucătărie”, strigând înapoi, precum și Forth, Mario ar împărtăși în mod obișnuit o poveste de fundal despre masa lui sau ar fi biciuți câteva băuturi mixte pentru judecători. Acum, Mario rămâne multitaskerul consumat, stând la cârma a 26 de restaurante, co-găzdând proeminentul talk-show de zi The Chew, precum și aducerea pieței italiene Gourmet Foods, Eataly, în America de Nord. De asemenea, el a descoperit timpul pentru a împărtăși și mai multe rețete inspirate în noua sa carte de bucate: America Farm to Table (2014 Grand Central Publishing).

Recent, H&H a obținut posibilitatea de a discuta cu bucătarul iconic despre gândurile sale despre Ziua Recunoștinței, cele mai recente proiecte ale sale, precum și ceea ce a organizat pentru apariția sa la viitorul show de mâncare gustos din Toronto.

Casă și acasă: Când vine vorba de cina de Ziua Recunoștinței, ești tradiționalist sau îți place experimentarea?

Mario Batali: În fiecare an selectez o temă de aromă regională, anul trecut a fost Alsacia, anul acesta este New Mexico. Clasificările primare sunt întotdeauna pe masă; Turcia, Gravy, Yams, varza de Bruxelles, ecologii ecologice, precum și umplutura/pansamentul, cu toate acestea palatul condimentelor, precum și ciudatul plecare de la modificarea clasicilor cu tema. Anul acesta vom avea tamale minunate de cartofi, precum și șuvița vor avea chilii de trapă, precum și chorizo.

H&H: În mintea ta, nu este cu adevărat cina de Ziua Recunoștinței fără …

MB: Sunt cel mai mare fan al umpluturii, precum și al gravii! La fel ca și Turcia, desigur, de obicei scot oasele, precum și o pregătesc aproape ca o porchetta, precum și gospodăria îi place. Chiar și câinele nostru, Willie, ajunge să încerce o mușcătură.

H&H: Ce tip de vin ați sugera să mergeți împreună cu o masă de Ziua Recunoștinței?

MB: Sunt uriaș pe Sangiovese moale, precum și matur, precum un Chianti Classico, cu toate acestea îmi place și un cidru dificil de toamnă la Ziua Recunoștinței.

H&H: Ziua Recunoștinței, precum și a altor mese de vacanță pot fi o astfel de producție, precum și stresant pentru mulți bucătari de casă. Aveți vreun tip de sfaturi pentru a face procesul mai simplu?

MB: Gătiți înainte. Nu orice trebuie făcut proaspăt în acea zi. Există o mulțime de feluri de mâncare care îngheață, precum și au un gust la fel de grozav atunci când sunt reîncălzite. Simplificarea este numele jocului. De asemenea, nu vă fie frică să lăsați alți oameni să intre. Dacă oaspeții dvs. se oferă să aducă desert, lăsați -i!

H&H: Pe mestecat, spectatorii te -au văzut gătit cu o serie de invitați de la Susan Sarandon la Jon Hamm. Ce oaspete te -a surprins cel mai mult cu abilitățile lor de gătit?

MB: 2 Chainz! Nu credeam că și -a înțeles metoda în jurul unei zone de bucătărie, dar m -a surprins. A fost o perioadă excelentă, precum și tinerii mei cred că acum sunt mult mai cool.

H&H: A zecea carte de bucate este prevăzută pentru a afla în octombrie, America Farm to Table: rețete simple, gustoase care sărbătoresc fermierii regionali. De ce ai ales să aduci un omagiu fermierilor?

MB: Cred că fermierii sunt următoarele stele rock. Bucătarii obțin premii, însă nu am fi capabili să gătim fără o adunare gustoasă de la fermierii noștri regionali. Cu toate acestea, mai important, sprijinirea agriculturii regionale poate fi soluția pentru multe dintre problemele noastre din secolul XXI, atât în ​​nutriție, cât și în dezvoltarea economică. De asemenea, este cheia gătitului excelent acasă.

H&H: Ce carte de bucate iubiți acum?

MB: Îmi place Buvette, precum și cartea lui Jody Williams, Buvette: Bucurarea mâncării grozave, este strălucitoare și frumoasă.

H&H: Ne puteți spune un pic despre propria dvs. bucătărie?

MB: Îmi place bucătăria mea de casă. Ne adunăm mereu în jurul Insulei Big Centre, care este locul în care tinerii mei își fac temele, unde mâncăm majoritatea meselor noastre, precum și unde facem paste proaspete, precum și pizza. Este destul de versatil. Performanța este esențială în bucătăriile casei. Vă veți bucura mai mult de gătit la casă dacă înțelegeți că puteți atinge lungimea unui braț la cuțite, faceți câțiva pași spre uleiul de măsline, etc. O zonă de bucătărie dezorganizată dezorganizată face mai puțin distracție atunci când pregătiți mesele.

H&H: Foodies, precum și fanii din toată Canada, vor veni la Toronto pentru a merge la The Gusasty Food Show între 17 octombrie, precum și 19. În calitate de Chef, în ziua de deschidere a emisiunii, ce ați planificat?

MB: Avem o zi întreagă planificată, inclusiv semnături de carte, precum și o demo, unde voi face câteva feluri de mâncare din noua mea carte. Nu am fost niciodată la The Gusasty Food Show – sunt încântat să stau cu Toronto!

H&H: Ce urmează pentru tine?

MB: Ne uităm la noi locuri pentru Eataly, precum și am dezvăluit doar că preluăm programul de mâncare, precum și de băuturi la legendarul hotel maritim din New York. Este o perioadă interesantă!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *