Uncategorized

Buffalo Wireless Media Player pentru PC-uri bazate pe Intel® VIIV ™

Buffalo tocmai au dezvăluit un nou player media wireless, LinkTheater PC-P4LWAG. Acesta este unul dintre primele gadgeturi care vor suporta PC -urile bazate pe Intel® VIIV ™. Sistemul se datorează vânzării în SUA în această lună (iunie 2006), precum și în Europa, la scurt timp, cu un cost de aproximativ 250 USD.

„6 iunie 2006 – Buffalo Technology, un lider la nivel mondial în proiectare, dezvoltare, precum și producerea de rețele wireless, de stocare, stocare, multimedia, precum și soluții de memorie, a introdus astăzi adăugarea actuală la linia sa de Linktheater avansat Dispozitive multimedia, Buffalo LinkTheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG). Noul LinkTheater se numără printre primele gadgeturi multimedia create pentru a lucra cu Intel® VIIV ™ Inovație – o nouă platformă de PC ingenioasă care va ajuta să faciliteze mult mai ușor gospodăriile, să depoziteze, precum și să vizualizeze toate tipurile de plăcere digitală, precum și pentru informație.

Alimentat de aplicația software media de ultimă generație a Mediabolic, precum și de procesorul media Philips Nexperia, de înaltă performanță, Buffalo Linktheater Wireless-A&G Media Player permite consumatorilor să se deblocheze, precum și să transmită material personal, precum și materiale premium din partea lor PC-uri bazate pe tehnologie Intel VIIV către alte spații din casă. Interfața sa intuitivă bazată pe TV permite consumatorilor să caute muzica preferată, imaginea, precum și fișierele video, precum și să obțină acces la o gamă largă de aplicații bazate pe internet cu ajutorul unei telecomande. LinkTheater oferă AOSS ™ (AirStation One-Touch Safe System), instalarea wireless cu buton special Buffalo, precum și tehnologia de configurare a siguranței, care permite persoanelor la orice tip de nivel de experiență să configureze fără efort gadgetul pe o rețea cu fir sau fără fir. În plus, LinkTheater include capacitatea de a permite gadgetului să trezească de la distanță un computer din starea sa de dormit.

„Cantitatea de a se stimula mereu de opțiuni de plăcere oferite consumatorilor a produs o cerință pentru o platformă care unește aceste alegeri într-o soluție unică, funcțională”, a declarat Morikazu Sano, vicepreședinte senior al publicității la nivel mondial la Buffalo. „Intel Viiv Innovation se ocupă de acest lucru frumos, precum și aplicația software puternică a Mediabolic ne -a oferit blocurile de construcție pentru a produce un nou produs Wireless LinkTheater pentru a ne asigura că funcționează în ecosistemul VIIV, permițându -ne concomitent să rămânem concentrați pe nevoile clienților noștri. Noul nostru LinkTheater este un produs convingător creat pentru a lucra fără efort cu PC-urile bazate pe tehnologie Intel VIIV, precum și cu alte DLNA, precum și cu serverele media UPNP, precum și oferă noi experiențe de plăcere pe care consumatorii le caută. ”

Intel Viiv Innovation este noul brand al Intel pentru PC-urile de distracție la domiciliu creat pentru a transforma exact modul în care consumatorii gestionează, împărtășește, precum și să facă plăcere într-un sortiment larg, precum și în creștere de filme, programe, muzică, jocuri, precum și fotografii. Buffalo LinkTheater furnizează interoperabilitate perfectă cu PC-urile bazate pe tehnologie Intel VIIV, precum și cu alte gadgeturi din rețea. LinkTheater poate prezenta PC-ul, precum și aplicațiile web optimizate pentru verificarea televiziunii către consumator cu ajutorul zonei Intel VIIV, care va furniza în timp o opțiune de conținut premium livrat la cerere, divertisment, divertisment, precum și informații Servicii precum filme de lungă durată, știri în timp real, precum și mult mai mult cu PC-ul bazat pe tehnologie Intel VIIV.

„Prin integrarea procesorului media Philips Nexperia cu software -ul Mediabolic, permitem afacerilor CE, precum Buffalo, să stabilească jucători de rețea flexibili, economici, simpli pentru consumatori să se configure Grup la divizia de semiconductori Philips. „Sprijinul pentru Intel Viiv Innovation va oferi oamenilor puterea de a selecta când, unde și exact cum se bucură de plăcere, precum și informații acasă. Philips ”, precum și angajamentul lui Buffalo de a oferi un aspect de bază, precum și de a împuternici experiența consumatorilor este un aspect crucial în realizarea casei digitale, o casă legată.”

„Scopul Intel VIIV Inovație este de a furniza consumatorilor un indiciu necomplicat de acces la plăcerea la orice tip de timp, oriunde, precum și pe mai multe gadgeturi concomitent în interiorul casei”, a declarat Gerald Holzhammer, vicepreședinte, Digital House Group ca precum și directorul general al Grupului de platforme pentru PC pentru consumatori Intel. „Intel lucrează cu afaceri precum Buffalo, Philips, precum și Mediabolic pentru a face această idee o realitate. Cea mai actuală lansare a aplicației Intel Viiv Innovation Software permite transferul de materiale în întreaga casă către gadgeturi care susțin tehnologia Intel VIIV. ”

Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Player acceptă decodarea multor audio lider (MP3, WMA, AAC, LPCM), Picture (JPEG, BMP, PNG), precum și video (MPEG 1/2/4, WMV 7/8 /9, xvid) Stiluri, precum și codecuri. Se integreazăS Un controler Ethernet 10/100Base-T, suport pentru rețea wireless 802.11 A/B/G, precum și un port USB 2.0 pentru conectivitate suplimentară cu memorie flash, camere digitale sau muzică portabilă, precum și playere video. Gadgetul include compozit, S-Video, precum și ieșire video digitală D4 (Notă: Ieșirea elementului de livrare a portului D4 prin metoda unui adaptor inclus). Produsul include software-ul Media Player, bazat pe standarde Mediabolic, care a fost verificat riguros pentru a respecta o varietate de standarde de interoperabilitate a casei digitale, inclusiv Universal Plug, precum și Play (UPNP), Digital Living Network Alliance (DLNA), precum și Intel Sprijinul VIIV Technology pentru tehnologiile de administrare a drepturilor digitale emergente, cum ar fi DTCP-IP, precum și Microsoft Windows Media DRM 10 pentru dispozitivele de rețea.

„Buffalo este afacerea primară de periferice de rețea din Japonia, precum și a început să -și facă existența în mod obișnuit în alte geografii ca o afacere care poate furniza rapid produse pe care consumatorii le doresc”, a declarat Daniel Putterman, președinte, precum și CEO al Mediabolic. „Rețeaua de PC -uri/date evoluează într -o platformă de plăcere, precum și înțelegerea complexă a lui Buffalo a rețelei de case poziționează complet afacerea pentru a conduce piața. În timp ce Intel Viiv Innovation asistă pentru a oferi viziunea de a simplifica, precum și de a extinde plăcerea digitală în sufragerie, Buffalo Linktheater furnizează un economic indică pentru a lua această experiență în spațiul de locuit, precum și prelungirea acesteia în întreaga casă. Suntem încântați să avem când am făcut din nou echipa cu Buffalo pentru a oferi a patra dintr -o serie de linii de produse care vor modela viitorul pieței de case digitale. ”

Disponibilitate
Susținută de o garanție restrânsă de doi ani, Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG) va fi oferită în Marea Britanie în iulie. Pentru o mulțime de informații despre Buffalo, precum și despre produsele sale, vă rugăm să consultați site -ul companiei. ”

www.buffalo-technology.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *