Home & Living

GSM Auto controlează orice de oriunde cu telefonul dvs.

Această mică frumusețe de la GSM Auto conține un telefon mobil și două relee de 30 de amperi. Folosind SIM-ul T-Mobile furnizat-(sau un SIM diferit la alegere), unitatea va funcționa la nivel mondial cu radioul său cu bandă quad.

Aplicațiile includ controlul de la distanță încălzirea în casa de vacanță, iluminatul, controlul accesului porților și ușile de garaj și un milion și alte lucruri la care vă puteți gândi.

Unitatea poate opta în modul deschis, oferind control oricui cunoaște numărul sau în modul securizat, unde va răspunde doar la apelurile de pe ID-ul apelantului numerelor pre-programate (până la 99 pot fi stocate).

Programarea se realizează prin SMS, iar unitatea poate fi controlată și prin mesaj text, precum și trimiterea de texte înapoi pentru a confirma și operațiunile. Urmăriți videoclipul de mai jos …

„GSM-Auto este un comutator de control de la distanță Wireless GSM care se conectează la rețeaua de telefonie mobilă GSM. Este activat apelând la numărul său de telefon mobil, va respinge apelul fără a răspunde și va porni dispozitivul conectat la acesta.

Nu există costuri de apel suportate la apelarea unității, acesta va recunoaște un număr de telefon autorizat care îl numește și va respinge apelul fără a răspunde.

Are 2 comutatoare independente, acestea pot fi programate pentru a porni pentru o perioadă predeterminată de timp ori de câte ori este apelată GSM-Auto, alternativ, comutatoarele pot fi pornite sau dezactivate permanent prin trimiterea unui mesaj text SMS GSM-Auto A. ”

Gsm-uto.com [prin hometoys.com]

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *