Home & Living

Decorarea ușii din față pentru sezonul de toamnă și iarnă

Cu toții ne place să îmbrățișăm schimbarea sezonului, să primim sărbători și să decorăm practic orice motiv. Căderea este un moment grozav pentru a profita de culori și texturi fantastice și de a le folosi ca recuzită cu care să decorați.

Coroane

Decorarea de toamnă poate fi sărbătorită cu o coroană ușoară atârnată în afara ușii din față, în rugini calde, aurii, maro și verzi. O coroană de crenguță sau de viță de vie, cu ardei, fructe de pădure sau înfrumusețate cu panglică poate face un accesoriu fantastic al ușii. Chiar și o coroană de viță de vie neadornată oferă o modalitate ușoară de a vă lăsa ușa să spună binevenită să cadă. Înfășurați ferm o grămadă de grâu cu sfoară sau panglică și o protejează la ușa din față pentru a se învârti pe coroana convențională. Pulverizați buchetul de grâu cu vopsea de aur. Adăugați o panglică roșie și merge de la toamnă la Crăciun într -un vârf.

Hansere de coroană, care de obicei atârnă deasupra ușii, adaugă un aspect mult mai formal la o coroană și sunt disponibile în finisaje de nichel, alamă sau bronz. Alegeți un cuier care poate fi monogramat pentru o atingere specială.

Urmăriți segmentul nostru de televiziune online pentru o coroană de box de vacanță ușoară. În plus, vezi mult mai multe fotografii cu coroane.

Bănci

Creați viniete în afara casei dvs. care aduc un omagiu sezonului. Pernele din țesătură exterioară de culoare toamnă pot crește confortabil o bancă în aer liber. Flancați banca cu ghivece de ramuri sau cădeți flori pentru un cadru de toamnă destul de mare.

Verdeaţă

Faceți plantatoare sau containere din obiecte creative, cum ar fi coșuri sau dovlecei scobiți și umpleți-le cu un amestec fantastic de mămici, viță de vie, frunze și fructe de pădure.

Mămicile omniprezente adaugă un fler de toamnă instant și pot fi plasate în ghivece agățate, plantate în grădină sau așezate în vase decorative în jurul terasei sau curtei din față. Aliniați -vă pașii din față cu mămici pentru o pasarelă primitoare.

Pentru iarnă, organizați -vă ramurile de dor în cutii de ferestre sau plantatoare pentru o întâmpinare festivă.

Olă creativă

Pentru un aspect de țară, folosiți găleți galvanizate sau butoaie ca vase de flori, fie atârnate de un gard, fie susținute de o parte și de alta a ușii. Ramurile frunzelor colorate pot fi plasate în vaze exterioare pentru decor instantaneu frunze. Înlocuiți florile de vară în plantatoare sau cutii de ferestre cu trandafiri uscate, ramuri de salcie, iederă sau dovlecei – orice lucru care îmi aduce toamna sau sezonul de iarnă în minte.

Transformarea vacanței

Trecerea de la designul de toamnă la garnituri de vacanță se poate face într -o clipă. Coroanele pot fi convenționale perenă, lăsate goale sau tăiate cu atingeri festive pentru sărbători. Înlocuiți cutii de ferestre cu butași perenă, adăugând fructe de pădure holly pentru un „pop” complementar.

Urne de top sau plantatoare cu conuri mari pentru un aspect ușor, dar clasic. Împrumută -le cu mici lumini albe de Crăciun pentru o scânteie suplimentară de vacanță.

Topiarii sunt un accesoriu tradițional, oarecum formal de vacanță. Stânga gol sau decorată cu lumini, încadrarea ușii din față cu o pereche de aceste stand-in-uri de vacanță este o lovitură sigură. Încercați să vă faceți propriul topiar festiv DIY.

Drapează o terasă din față sau conturează ușa din față cu o ghirlandă de molid, cedru sau lemn de box pentru o notă festivă și primitoare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *