Uncategorized

Idratek Introduceți raftul de noi funcții inteligente pentru casă

Idratek au lansat V20 din software -ul lor Cortex. Printre numeroasele îmbunătățiri și caracteristici suplimentare se numără suportul pentru produsele Rako, mesageria SMS prin Skype, capabilitățile de captare și gestionare video noi și două noi module hardware

„Printre multe caracteristici noi, această versiune introduce suport pentru RAKO Controls Dimmers wireless și panouri de perete asociate (vezi: www.rakocontrols.com). Interfața cu cortexul este prin intermediul modulului RAV232+ bidirecțional (de la controalele rako). Cortex V20 vede, de asemenea, adăugarea de mesagerie SMS prin Skype (creșterea capacității existente de a plasa sau de a primi apeluri Skype de la un modul IDRANET MFP). Această caracteristică oferă un mijloc pentru ca rapoartele SMS cu costuri reduse să fie emise de Cortex la o mulțime de evenimente definite de utilizator ..

Manipularea camerei video Cortex a fost, de asemenea, îmbunătățită substanțial. Înregistrați tehnicile de pre-armare și tampon de rulare, asigurați-vă acum că puteți captura video înainte de evenimentul de declanșare. Durata pre-declanșare este definibilă pentru utilizator și, în principal, constrânsă de resursele de calcul disponibile. Instrumentele de redare/revizuire video au fost, de asemenea, extinse considerabil cu o nouă interfață de utilizator, inclusiv un instrument de cronologie pentru revizuirea rapidă a cantității de date capturate și pentru a vă permite să navigați rapid la un anumit timp de captare. De asemenea, instrumentele de redare includ acum înainte/invers la ratele de cadru variabile și posibilitatea de a trimite cu ușurință o instantanee de cadru la aplicația preferată de manipulare a imaginilor.

Faceți clic pe PIC pentru o versiune mai mare

Faceți clic pe PIC pentru o versiune mai mare

Un nou instrument FTP permite încărcarea automată a videoclipurilor sau a altor date (imediat sau programate) pe serverele de la distanță pentru o securitate suplimentară.

Idratek au introdus, de asemenea, două noi module senzoriale de integrare mai mare (PTS-001 și PTH-001) la pliul lor. Acestea asigură temperatura PIR+(= PRS+DTS) și PIR+Temperatură+Humiditate relativă (= PRS+THS), respectiv. Specificația modulului SLD-001 a fost, de asemenea, îmbunătățită odată cu adăugarea unui al doilea buton și a 2 intrări digitale. Aceste module vor utiliza noile frontaje „codului de produs mai puțin”.

Faceți clic pe PIC pentru o versiune mai mare

idratek.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *