Uncategorized

Luxe Leon

Deși este posibil să nu le vedeți grație la fiecare pagină a celor mai lucioase reviste, comercianții de mobilier la prețuri accesibile sunt în toată această țară excelentă a noastră. Leon sărbătorește o sută de ani în afaceri, precum și am crezut că Milestone a meritat o a doua privire.

Mai jos, veți vedea un spațiu dezvoltat în jurul a trei piese cheie ale lui Leon din colecția actuală. Dacă sunteți unul dintre mulți, mulți oameni departe de magazinele orașelor din Canada, acesta este pentru dvs.

Am început cu această lacrimă de motivație de la designerul L.A., Peter Dunham. Înțeles pentru vibrația sa din coasta de vest, relaxată, spațiile lui Peter sunt un amestec gustos de pământ, precum și călătorii la nivel mondial. El folosește culori calde, materiale naturale, precum și viață proaspătă a plantelor pentru a produce interioare relaxante și stratificate. Îmi place amestecul de piele întunecată (scaun), precum și paleta caldă. Să vedem unde ar putea să se formeze Leon.

Pentru interpretarea mea, produc o cameră de zi, așa că această canapea din piele Leon este perfectă! De obicei, nu sunt un fan al canapelelor din piele (cu excepția tipurilor de bibliotecă bătute în vechime), cu toate acestea, liniile simple frumoase ale acestui lucru m-au câștigat. Va arăta mult mai bine în 50 de ani? Toate crăpate, precum și purtate! Această culoare este destul de întunecată, așa că dacă aveți o canapea ca aceasta, respectați exemplul lui Peter, precum și păstrați pereții ușori, cremoși, precum și neutri.

Această masă de canapea a lui Leon ar face o consolă perfectă, precum și apare ca o veche piesă de pe piața de vechituri. Agățați o oglindă vopsită veche peste ea, precum și stivați tone, precum și tone de cărți de sub stive înalte și excentrice.

Sânul de sertare al acestui Leon ar putea fi verificat ca un fel de Nantucket, cu toate acestea cred în acest spațiu imaginar, ar funcționa. Acesta ar fi un hit al luminozității lângă tonurile profunde, bogate, precum și să împrospăteze spațiul. Utilizați -l într -un spațiu de locuit pentru a stoca aproape orice, de la DVD -uri la jocuri de masă până la pături suplimentare. Sau o mulțime de sertare de gunoi – Cer! Voi produce un peisaj de masă eclectic în partea de sus, cu obiecte descoperite, fotografii, precum și mai multe cărți. Vedea? Ți -am spus că Leon ar putea face asta!

Acum trebuie să adaug câteva accesorii cheie, accesibile pentru a rotunji aspectul.

Întemeiate zona de relaxare cu acest covor orbitor cu dungi Chevron. Am ales o vânzare de 8 ”x 10” la West Elm din Toronto pentru 199 $. Îmi amintește de textilul african de pe pat în spațiul de motivație al lui Peter de mai sus. Dungile maro, precum și fulgi de ovăz sunt perfecțiunea păstrând această canapea.

Citiți mai multe despre covoarele Chevron în postarea mea de blog din 25 mai 2009.

Întoarceți-vă scaunele cu o pereche de aceste numere cu costuri reduse de la EQ3. Forma lor de mod, precum și picioarele aerisite sunt un contrabalansare plăcută a canapelei grele. La fel ca și un pic de la mijlocul secolului, aruncă aspectul într-un mod minunat.

E timpul pentru culoare! Portocaliu ars, precum și Taupe vor fi perfecte cu pielea de ciocolată, precum și amestecul de modele, precum și solidele (de -a lungul menținerii acelui covor) vor fi echilibrul perfect. Interesant, totuși, nu la fel de mult, nu? Pernele solide sunt de la Ikea, iar cea modelată este o abordare de la zece mii de sate.

Doar vă arată că „Big Box” nu trebuie să fie plictisitor.

Credite foto:
1. Peter Dunham
2. Leon’s, The Dolce Collection Sopea
3. Leon’s, The Blakeley Collection Canapea
4. Leon’s, The Colors Collection Chest
5. West Elm, Zigzag Covor
6. EQ3, scaunul melodiei
7. Ikea, Sanela Pillow Cover
8. Ikea, Ritva Pillow Cover
9. Zece mii de sate, pernă Kalamkari

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *