Uncategorized

Poveste de timbru: Exact cum a fost utilizată imaginea mea Flickr de Royal Mail pentru noua ștampilă de clasa I

Sper că veți ierta îngăduința mea de o dată în timp ce spun o poveste care nu are legătură cu casa înțeleaptă.

a lua legatura

Această poveste a început cu un mesaj pe care l -am descoperit în folderul meu de spam, ultima vară, întrebând despre o poză pe care am publicat -o în contul meu Flickr.

La început am crezut că a fost doar încercarea dvs. de phishing de rutină, cu toate acestea, o cercetare pe Google, precum și LinkedIn m -a convins că a fost cu adevărat din Royal Mail.

După ce s -au întors, precum și în urmă, a fost eliminat din acel preliminar să ia legătura în iulie 2016 că fotografia mea a fost doar una dintre o serie de lista scurtă care se gândește la un nou set de timbre. S -a explicat că au fost și alte obstacole pentru a trece mai departe înainte să descopăr dacă va fi utilizat cu adevărat sau nu.

Lumina verde

După câteva luni agonizante, am auzit în cele din urmă de la frumoasa femeie de la Royal Mail în noiembrie trecut. Mi -a spus că au încercat numeroase fotografii diferite, totuși au continuat să se întoarcă la ale mele. Ea a verificat că poza mea a fost selectată cu ultimul pas, văzând timbrele duse la regină pentru aprobarea finală.

Imaginea care aproape nu era

Dar acest lucru nu s -a întâmplat niciodată, nu doar de faptul că acest mesaj preliminar ar fi putut fi atât de repede ratat în folderul meu de spam, însă, de vreme ce aproape că nu am făcut poza în primul loc.

A fost o seară însorită în iulie 2013, precum și în mod clar. Am terminat plimbarea superbă de la Portballintrae, pe plaja Runkerry, precum și de -a lungul stâncilor până la Giants Causeway.

În 2013, îmi împachetam Canon EOS 60D, precum și fără nicio întrebare să -mi irităm jumătatea mult mai bună, de asemenea, ca celălalt cuplu cu noi, oprindu -mă fiecare atât de frecvent pentru a face poze cu priveliștile spectaculoase. Dacă nu ați fost niciodată în Irlanda de Nord, este timpul să mergeți în acest loc fantastic de bit, în special pe coasta de nord cu site -ul său de patrimoniu mondial UNESCO, precum și numeroase locații Game of Thrones.

În timp ce ne -am întors spre interior, precum și am trecut de centrul vizitatorilor spre casă, m -am uitat înapoi, precum și am crezut că clădirea Trustului Național arăta uimitor în lumina soarelui de seară, cu liniile sale simetrice, precum și umbrele lungi pe cerul îndepărtat. Am dezbătut dacă să enervez pe toată lumea când doar mergeți mai departe.

Până la urmă, mi -am cerut scuze, precum și am alergat înapoi, precum și am făcut fotografia. Sunt încântat că am făcut -o

Setul de timbre

Setul de 10 timbre sărbătorește excelența în designul contemporan, precum și inginerie în Marea Britanie. Ștampilele vor fi la vânzare timp de 12 luni.

Așa că a trebuit să -mi includ plăcerea de mai bine de un an, nu prea sigur dacă aș putea să -l cred până în ziua în care ștampila a fost în mâna mea.

Și acea zi este astăzi. Mulțumesc Royal Mail!

Instagram -ul meu: Flickr -ul meu: 500px: Royalmail.com: The Giant’s Causeway

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *