Uncategorized

X10 Lansați noua telecomandă RF pentru Windows Media Center

Iată o telecomandă interesantă Windows XP MCE de la X10. Disponibilă în 2 modele, unitatea este mai degrabă RF decât IR -ul normal. Pe lângă faptul că obține 10 metri sau mai mult interval, fără cerința pentru linia de site, această unitate elimină, de asemenea, necesitatea marelui receptor IR urât care este necesar în prezent cu telecomanda Microsoft.

„Imaginează -ți computerul sub control, până la 10 metri distanță, folosind o telecomandă wireless unică! Datorită telecomenzii MCE, puteți accesa direct acum la unitatea DVD a PC -ului dvs., de exemplu, în același mod ușor ca și pentru CD playerul dvs.

Cu TV live, meniu DVD și înregistrare TV, taste de mod, puteți lansa diferiții jucători la simpla buton și puteți naviga în meniul lor specific, datorită tastelor de navigare. Controlează -ți televizorul digital pe computer la fel ca și cu televizorul normal

Telecomanda MCE este compatibilă cu Windows MediaCenter Edition, astfel încât să puteți organiza toate „fișierele multimedia” la fel cum doriți. Trebuie doar să selectați fișierele audio și video descărcate cu o tastă simplă apăsată. chiar controlați browserul web și accesați paginile web preferate sau navigați în orice altă aplicație PC.

Caracteristici cheie

Controlează -ți computerul de la distanță de la până la 10 metri distanță.

Funcționează cu Windows Mediacenter Edition.

Cheile ușoare de navigare.

Redăm MP3, fișiere video și DVD la atingerea unui buton și controlați -le cu ușurință funcțiile.

Controlați -vă canalele de televiziune și radio pe computer.

Urmăriți -vă fotografiile pe computer.

(Numărul produsului: OR23/22E și CM23E) ”

Media Center Remotes: www.x10europe.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *