Uncategorized

Destinație de designer: Hotel SP34 din Copenhaga, Danemarca

Dacă există un oraș care este garantat să livreze pe elegantul hotel boutique, este Copenhaga-și acest loc de 118 camere din vechiul sfert latin al orașului este cel mai bun exemplu. Cu interioare ale designerului danez și arhitectului Morten Hedegaard, estetica hotelului SP34 este primitoare, dar subestimată, cu o paletă în mare parte neutră, mobilier minimalist și un nod pentru influențele moderne de design modern de la mijlocul secolului. Faceți clic pentru a -l verifica.

Ferestrele uriașe inundă una dintre camerele „Dobblet Superior” ale Hotelului SP34 (cea mai fină dintre opțiunile lor de ocupație dublă) cu lumină-și folosește vederi pentru arhitectura frumoasă din exterior. Draperia de la podea până la tavan atrage atenția asupra tavanelor înalte, dar servește și un scop funcțional, blocând lumina pentru minciuni nedisturbate.

Sursa: Hotel SP34

O suită spațioasă are mai multe zone și scaune elegante, inspirate de scandie. Mobilierul din lemn modelat se referă vizual la modelele de la mijlocul secolului, în timp ce o paletă gri cu ton-pe-ton se simte atât relaxant, cât și modern.

Sursa: Hotel SP34

Această vinie eminamente Instagrammable transformă un colț al camerei într-un loc elegant pentru a vă relaxa, pre-cină sau pentru a fi la curent cu e-mailurile dacă sunteți un călător de servicii. Cadrul scaunului este un nod mișto pentru faimosul scaun pliabil al lui Hans Wegner, denumit adesea scaunul de frânghie.

Sursa: Hotel SP34

Opțiunile de iluminat din întregul hotel sunt gânditoare și super-elegante. Acest dispozitiv de tip orb se simte organic, adăugând căldură unei zone de luat masa.

Sursa: Hotel SP34

O altă alegere rece de iluminare, această lampă minimalistă are un bec retro Edison și linii plăcute curbe. Culoarea sa arzătoare apare pe pereți gri plini de spirit și draperii moi.

Sursa: Hotel SP34

Placile pătrate cu chit negru se simt modern și grafic. Un blat de beton lustruit, baza sa de fier și câteva accente de cupru adaugă aromă industrială, în timp ce o lumină pandantivă cu vârf de aur atârnă în centru, împrumutând glamour nepăsător în spațiu.

Sursa: Hotel SP34

Tonuri de lemn calde, piele de caramel și câteva pop-uri de portocale arse oferă holului hotelului și bara de salon o atmosferă confortabilă și primitoare. (Sfat important: puneți mâna pe un pahar gratuit de „vin roșu bun” din acest bar în fiecare zi, între 17:00 și 18:00 Cheers!)

Sursa: Hotel SP34

Arta tipografică ciudată împodobește un perete al holului. Pernele de bază din piele fac ca băncile cutia să fie infinit mult mai confortabile, în timp ce o iluminare mult mai rece adaugă o notă glam.

Sursa: Hotel SP34

În lounge -ul hotelului, scaunele confortabile în culori profunde apar pe pereții albi crocanti. O mulțime de lumină naturală inundă spațiul, adăugându -se la senzația aerisită și expansivă.

Sursa: Hotel SP34

La Bar Moritz, restaurantul de tapas casual al Hotelului SP34, pereții de cerneală se joacă frumos cu bănci cu panouri răcoroase, în timp ce carcasele de bere fac accente colorate – și funcționale -.

Sursa: Hotel SP34Lucrări în desfășurare, „Nordic Bistro” al hotelului se simte ca avanpostul european al unui restaurant la modă Brooklyn. Banchetele tonifiate cu bijuterii și fotolii din piele au pus un ton plin de spirit, în timp ce cărțile ilustrate de artă și cafea invită un al doilea aspect.

Sursa: Hotel SP34

În salonul bibliotecii, tonurile de lemn calde sunt peste tot. Modulare încorporate furnizează spațiu suficient pentru afișare; Unele rafturi prezintă plante luxuriante, care sparg întinderea lemnului, fără să se simtă zguduitoare. Un corp de lumină de bază, dar sculptural, atrage ochiul în sus, în timp ce cadrul metal al mesei adaugă pumn grafic.

Sursa: Hotel SP34

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *