Uncategorized

VIDEO: Big Plex Update for Music Lovers

nu numai că Plex este disponibil practic pe orice dispozitiv în aceste zile, echipa continuă să extindă caracteristicile serverelor media, în timp ce face lucrurile și mult mai automatizate.

Actualizarea de astăzi aduce o serie de noi îmbunătățiri pentru iubitorii de muzică, inclusiv capacitatea de a construi o listă inteligentă de redare dintr -o singură piesă (A LA Genius Mixes), conectarea automată și streamingul videoclipurilor muzicale conexe și integrarea cu amprenta sonică a Gracenote pentru acele fișiere dezordonate neesexate .

Am adăugat bogat multi-selecții, acces complet la editarea lucrurilor precum discul și numărul piesei și capacitatea de a șterge rapid albumele sau artiștii întregi. Puteți reloca cu ușurință piesele între albume, albume între artiști și fuzionare albume și artiști. Caracteristicile multi-selecții au fost extrem de solicitate și, desigur, le puteți utiliza pentru a seta genuri pe mai multe filme în același timp, de exemplu. De asemenea, am adăugat în sfârșit asistență multi-disc și am adăugat câteva filtre noi și sorturi pentru muzică (Play Count, Data redată, rating).

Puteți consulta toate detaliile despre ce este acceptat pe platformele la lansare în blogul Plex și mergeți la linkul de mai jos, dacă nu ați încercat deja Plex (care este problema cu dvs.)

Plex.tv: Configurarea serverului nostru mic Mac Mac

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *