Uncategorized

Lynda Reeves despre filmele lui Nancy Meyers

filmele lui Nancy Meyers sunt bine cunoscute pentru interioarele lor grozave. Înainte de a-i cunoaște chiar și numele, savuram acele momente din comediile ei când casa plină de inimă a fost dezvăluită și atât de inteligent țesută în complot.

În tata miresei II (decorare stabilită de Ric McElvin), a fost adăugarea de creșă de vis pe care Franck (Martin Short) a construit -o pentru noul copil al băncilor. Atât de ideal, încât Tightwad Steve Martin a scris cecul fără peep.

În ceea ce își doresc femeile (decorațiuni stabilite de Rosemary Brandenburg), a fost idealul orașului Ideal Girl Ideal Girl, cu modelele sale grațioase și ușile franceze. Chiar gol, avea oase grozave de râvnit.

În vacanță (decorare stabilită de Cindy Carr, David Smith și Al Hobbs), a fost casa Quintessential L.A. a lui Cameron Diaz, cu bucătăria sa senzațională, camera media și piscina. Avea cea mai recentă tehnologie pe care nu l -ar avea niciodată cabana engleză a lui Kate Winslet – cu tot farmecul său.

Vă amintiți cum dormitorul ideal al lui Diaz a intrat în modul de repaus cu o singură apăsare a unui buton de noptieră?

Apoi, a existat casa în ceva trebuie să dea (decorare stabilită de Beth Rubino), cel mai discutat interior din orice film vreodată. Ar putea exista o casă de plajă mult mai ideală pentru un dramaturg de succes din New York, cu un gust grozav – sau pentru oricare dintre noi, pentru asta?

Îmi amintesc că am rămas blocat într -un avion când cel mai nou film al doamnei Meyers, este complicat (decorarea setată și de Beth Rubino), deschisă în orașul meu. Am fost atât de dezamăgit: a presupus că a trebuit să aștept o săptămână întreagă înainte să pot vedea cea mai nouă casă de vis prind viață.

A doua zi după ce am ajuns acasă m -am repezit la teatru, plin de emoție. Ei bine, Diehard House & Home Readers, știu că ai văzut filmul până acum. Deci, să vorbim despre cabana Santa Barbara a lui Meryl Streep.

Ca în toate filmele cu Nancy Meyers, casa este încă un personaj din film. În ceea ce privește complicat, Longawaited Kitchen Reno este producătorul de meciuri care o aduce împreună cu un arhitect blând interpretat de Steve Martin.

Casa ei este mai puțin perfectă pentru imagini decât, să zicem, casa de plajă a lui Diane Keaton. Acesta este funky, eclectic și acasă. Camera deschisă, necorespunzătoare de bucătărie, este prietenoasă cu o vibrație a fermei și aparține clar unui bucătar major care adoră să-și hrănească turma. Paleta întregii case este cremoasă de vis, cu lovituri de accent de portocaliu în fiecare cameră.

Este acea imperfecțiune casual pe care publicului le -a plăcut cel mai bine. Am trimis un tweet cerând feedback asupra casei. Era unanim. “Fabulos! Puțin shabby și cu atât mai bine pentru asta ”a fost răspunsul colectiv.

În fiecare film cu Nancy Meyers, există întotdeauna o piesă de mobilier sau un accesoriu pe care trebuie să -l surprind în minutul în care îl văd. Scaunul de la Bergere din dormitorul casei Hamptons din Diane Keaton a fost prima mea introducere în Oly și fantasticul lor linie de trad (OlyStudio.com). Ditto Dhurrie cu dungi albastru-albastru și alb în camera ei de zi (Elte sau Y & Co din Toronto și Montreal îl pot achiziționa). În ceea ce este complicat, sunt fotolii negre cu scaune portocalii arse în jurul mesei din sufragerie. Vă rugăm să ajutați dacă cunoașteți sursa. Pariul meu este că sunt antichități.

Livingul și dormitorul lui Streep sunt confortabile: uzate, dar totuși grozave. Terasa largă este romantică și făcând cont, iar grădina de bucătărie este perfecțiune. Dar bucătăria în sine este cea care dezvăluie cel mai mult despre proprietarul său. Nu este de mirare când descoperim că Jane de la Streep este proprietarul brutăriei gourmet din oraș. Se simte ca casa ei: abundentă și primitoare. De altfel, luminile pandantive ale bucătăriei sunt aceleași pe care le -am folosit în showhouse -ul Prințesei Margaret din 2009. Dovadă pozitivă că tendințele de acasă sunt cu adevărat „în vânt”: le ridicăm parfumul indiferent unde locuim.

De obicei, eroinele doamnei Meyers adoră să gătească și să se distreze. Vă amintiți de Diane Keaton Gourmet Baby Food Businessin Baby Grow (decor set de Lisa Fischer), un alt film scris și produs de Meyers? Și amintiți -vă cum a hrănit -o pe Jack Nicholson o sărbătoare de homar și paste în ceva trebuie să dea și cum un brisket grozav și o petrecere nedorită de cină aruncată de Kate Winslet a ajutat -o pe Jack Black în vacanță?

Meyers și designerii ei set înțeleg că vrem să -i vedem personajele în interioare aspiraționale, dar casual. Ne încântăm să vedem tendințele de design din revistele de decorare prind viață pe marele ecran. Vrem ca ea să exagereze perfecțiunea fiecărui detaliu, astfel încât să putem gusta practic acele camere delicioase.

Dacă ne -am dori realitate, ne -am consulta vecinii. Dar acesta este Hollywood, până la urmă. Vrem perfecțiune! Ce este atât de complicat în acest sens?

Această coloană a apărut în numărul din aprilie 2010. Obțineți mult mai multe gânduri și inspirație de la Lynda pe blogurile ei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *