Uncategorized

În numeroasele case de la Ellen DeGeneres

, dacă sunteți Ellen DeGeneres, achiziționarea și vânzarea conacelor de mai multe milioane de dolari este doar ceea ce faceți marți. Dar chiar și în istoria locuințelor rarefiate a lui Ellen, unele oferte se destramă-cele în care cunoscuții ei din lista A fac apariții pentru oaspeți. Citiți mai departe pentru detaliile despre șase dintre comedian/talk-show gazdă/design Guru, numeroase achiziții și vânzări cu vedete.

Ellen a achiziționat acest compus cu două proprietăți pentru un raport de 10 milioane de dolari raportat în 2005 și l-a vândut în 2007. După un șir de proprietari de liste D (cum ar fi frecvent colaboratorul Ricky Gervais, Stephen Merchant), Ellen a achiziționat-o înapoi pentru 8,75 milioane USD în 2014. AS pentru Din octombrie 2015, Ellen și soția ei, Portia de Rossi, au închiriat casa pentru a-l face pe Teen Idol-Turned Solo Heartthrob Nick Jonas, care este aparent un chiriaș de excepție.

Acest compus, care are o casă principală de 9.200 de metri pătrați și trei pensiuni, a fost creată din patru parcele de teren, pe care Ellen și Portia au început să le acumuleze în 2007. Primul a fost achiziționat de la co-creatorul Will & Grace Max Mutchnick în 2007 pentru aproape 30 de milioane de dolari. Deși Ellen și Portia au remarcat casa pentru 49 de milioane de dolari în toamna anului 2011, în cele din urmă, aceasta va merge la Ryan Seacrest pentru 37 de milioane de dolari raportați.

Designerul de interior Glamour Girl, Kelly Wearstler, deținea acest stunner proiectat de Hal Levitt din 2002 până în 2006, înainte de a vinde dezvoltatorilor Bob Cort și Rosalie Swedlin pentru 9,9 milioane de dolari. Ellen și Portia au achiziționat -o în 2012 pentru undeva în cartierul de 17 milioane de dolari și au desfăcut rapid toate stilurile de regență de la Warstler (în imagine) în favoarea unei estetice mult mai restrânse. Cuplul l -a vândut în 2014.

Ellen a achiziționat The Tree House în 2004 pentru 1,2 milioane de dolari, dar a ținut -o doar pe ea timp de aproximativ un an, moment în care a vândut -o producătorului David Weissman pentru 2,1 milioane de dolari. La aproximativ un an după aceea, Weissman a luat o pagină din cartea ei, vânzând la un număr de asociații cu actorul Heath Ledger. După moartea lui Ledger, a fost vândută actorului Adrian Bellani, care l -a vândut apoi vedetei Josh Hutcherson în 2012.

Ellen a achiziționat această frumusețe de 4.000 de metri pătrați din anii ’60, care are patru dormitoare, patru băi și vederi pentru Point Mugu State Park pe o parte și Oceanul Pacific pe celălalt, de la Brad Pitt în decembrie 2011 pentru 12 milioane de dolari … doar pentru a-l vinde Șase luni mai târziu pentru 13 milioane de dolari.

Proiectat de arhitectul A. Quincy Jones, designerul de interior Billy Haines și arhitectul de peisaj Garrett Eckbo pentru filantropi Sidney și Frances Lasker Brody în 1949, această pictogramă modernistă este de obicei apreciată ca una dintre cele mai bune case din L.A. Ellen a achiziționat -o în ianuarie 2014 pentru practic 40 USD USD milioane, dar câteva luni mai târziu, fondatorul Napster, Sean Parker, a sunat și a sfârșit prin a vinde. Pentru 55 de milioane de dolari. frumos făcut, E.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *