Home & Living

Ascultați acest lucru: Podcast Clockwise Wise House Rant

Am ascultat câteva episoade înapoi ale podcast -ului Clockwise săptămâna aceasta, precum și am dat peste această discuție despre Casa înțeleaptă care a lovit o coardă.

Utilizați playerul media de mai jos, precum și ascultați în jurul orei 16:30 (sau luați întregul episod). Câteva citate de la Kelly Guimont vă pot cunoaște zgomotul, de exemplu …

„Nu sugerez automatizarea reală a casei pentru nimeni”

„Nu cred că o mulțime de oameni de oameni de distracție sâmbătă seara stă la casă în dificultate de a -ți împușca rețeaua”

„Vreau doar să am războiul VHS Betamax între toate protocoalele, precum și să descopăr care este cel pe care toată lumea îl va folosi”

„Sunt cu adevărat uzat că trebuie să -l obțin, apoi să obțin unul nou” [New Philips Color Hub necesar pentru compatibilitatea Homekit]

„Totul include o cutie pe care trebuie să o conectați la un cablu Ethernet”

„Nimic nu funcționează mai degrabă ideal, precum și nimic nu funcționează cu altceva”

“Totul are nevoie de propria aplicație … Am un folder pe telefonul meu cu trei pagini solide din fiecare aplicație diferită, ce trebuie să fac un lucru care este în casa mea”

Audio playerhttp: //www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/traffic.libsyn.com/clockwiserelay/clockwise179.mp3

00:00
00:00
00:00

Deci suferiți exact aceleași traume înțelepte ale casei sau sunt lucrurile în regulă în casa dvs.? Poate că sunteți material cu casa ta mută, precum și o existență mult mai de bază? anunță-ne.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *